Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Diverse >> Stiri si comunicate

AMD anunta noul Radeon R9 Nano

02 Septembrie 2015



AMD extinde limitele de proiectare ale plăcilor grafice anunțând crearea unei noi categorii cu noul AMD Radeon R9 Nano, cea mai rapidă placă grafică Mini ITX proiectată vreodată, ce permite rezoluții 4K direct în camera de zi prin design-ul său ultra-silențios și ultra-compact. Prezentată pentru prima oară în cadrul Electronic Entertainment Expo (E3) din Los Angeles, în luna iunie 2015, placa grafica AMD Radeon R9 Nano se bazează pe un chip grafic cu nume de cod "Fiji", și este al treilea model din această gamă alături de AMD Radeon R9 Fury și R9 Fury X.

Având o performanță cu 30% mai mare și un consum de putere cu 30% mai scăzut decât plăcile video din generația AMD Radeon R9 290X, AMD Radeon R9 Nano este cea mai eficientă placă video Mini ITX din punct de vedere al consumului. Cu o lungime de doar 6 inch si răcită cu aer, Nano reprezintă o nouă clasă de plăci video ce permite integratorilor și entuziaștilor să respecte anumiți factori de formă ce nu au fost posibili până acum, deschizând astfel ușa unor design-uri unice, ultra-compacte, comparabile cu cele ale consolelor sau ale dispozitivelor DVR.

AMD Radeon R9 Nano va fi disponibilă începând cu 7 septembrie 2015 prin toți partenerii AMD și va avea un preț recomandat de 649 USD.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite