Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Canon intra pe piata proiectoarelor 4K

06 Septembrie 2015



Canon Europe anunță lansarea modelului Canon XEED 4K500ST, cel mai mic și mai ușor proiector 4K pentru expoziții. Construit pentru o gamă largă de aplicații, inclusiv simulare, imagistică medicală și inginerie, proiectorul oferă rezoluție 4K, menținându-se în același timp compact și cu greutate mică.

Cu un panou LCOS de înaltă definiție, de 4.096 x 2.400, se poate proiecta conținut cu rezoluție chiar mai înaltă decât 4K de cinema digital. Datorită sistemului optic îmbunătățit AISYS (Aspectual Illumination Sysytem – Sistem de Iluminare Aspectuală), unic de la Canon, proiectorul are o rată de contrast mai mare, care oferă culori puternice, precum și o reproducere fidelă a zonelor negre, pentru o experiență de vizionare intensă.

În plus, modelul XEED 4K500ST este capabil să afișeze imagini foarte fine și detaliate cu o definiție extraordinară, perfectă pentru aplicații de inginerie, în care lucrul cu modelare 3D și Design Asistat de Computer (Computer-Aided Design – CAD) necesită un nivel înalt de detaliu.

Proiectorul XEED 4K500ST va fi disponibil în prima jumătate a anului 2016.



Tags: proiectoare, Canon, 4K

Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite