Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Mobile >> Stiri si comunicate

Toshiba anunta Satellite Radius 12

06 Septembrie 2015



Toshiba Europe anunta Satellite Radius 12, ce ofera optiuni impresionante de ecran si cea mai recenta functionalitate Windows 10.

Sandor van der Ham, Vicepresedinte, B2C PC, Lifestyle Products and Services Group, Toshiba Europe GmbH declara: „Suntem mandri sa fim primii care lanseaza un convertibil Ultra HD 4K de 12.5” si am lucrat indeaproape cu partenerii nostri, Microsoft Corp. si Intel pentru a include cele mai noi tehnologii. Utilizatorii vor putea beneficia de functionalitate completa Windows 10, in timp ce experimenteaza puterea procesoarelor Intel CoreTM din a 6-a generatie. Cu Satellite Radius 12 satisfacem cerintele si nevoile pasionatilor de tehnologie care nu fac compromisuri in ceea ce priveste puterea de calcul si confortul pentru munca sau divertisment.”

Fiind primul laptop convertibil de 31.75 cm (12.5”) cu un ecran Ultra HD 4K, Satellite Radius 12 ofera un nivel exceptional de calitate a imaginii, intr-un dispozitiv atat de mobil si versatil. Cu de patru ori mai multi pixeli decat Full HD, utilizatorii se pot astepta la claritate de patru ori mai buna, astfel ca detaliile vor fi mai usor de observat. Culorile de pe ecran sunt calibrate si certificate de Technicolor, impreuna cu Chroma Tune pentru software Toshiba ce permite utilizatorilor sa aleaga cele mai potrivite setari de culoare pentru continutul vizualizat. Disponibil si cu optiune de ecran Full HD, ambele modele au un nivel inalt de luminozitate de 350 NIT pentru utilizare afara si tehnologie IPS pentru unghi larg de vizualizare. Datorita naturii dinamice a Satellite Radius 12, ambele ecrane beneficiaza de Corning Gorilla Glass NBT, oferind rezistenta superioara impotriva defectiunilor si protectie.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite