Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Mobile >> Stiri si comunicate

Samsung lanseaza Gear S2

06 Septembrie 2015Noul smartwatch Samsung Gear S2 dispune de un design circular, specificații tehnice avansate și o interfață intuitivă, care le permite utilizatorilor să își îmbunătățească și să își personalizeze experiența de utilizare, pentru mai mult confort și distracție.

Cadranul rotativ unic al lui Gear S2, împreună cu butoanele Home și Back, le oferă utilizatorilor o modalitate mai rapidă, exactă și confortabilă de acces la notificări și aplicații.

Samsung a dezvoltat noul ceas inteligent pentru a se potrivi diferitelor preferințe ale utilizatorilor și îl va lansa în două versiuni diferite, Gear S2 și Gear S2 clasic. Gear S2 clasic este ideal pentru utilizatorii în căutarea unui design atemporal, acesta având finisaje negre și o brățară neagră din piele, în timp ce Gear S2 este perfect pentru cei care preferă designul minimal și modern și sunt mereu în mișcare.

Samsung Gear S2 are o grosime de doar 11,4mm și un design compact și foarte ușor. Ceasul inteligent oferă o experiență de vizualizare captivantă, datorită ecranului circular de 1,2 inci și a rezoluției 360x360 (302 ppi). Aplicațiile de pe Gear S2 sunt afișate clar pentru ca utilizatorilor să nu le scape nicio notificare. Cu cel mai nou sistem de operare Tizen și un procesor dual core optimizat, de 1GHz, Samsung Gear S2 poate efectua comenzile rapid și ușor.

Cu noul smartwatch, utilizatorii sunt în permanență conectați. Printr-o simplă privire aceștia pot vedea notificări ale rețelelor sociale sau ale calendarului, e-mailurile, știrile și pot trimite mesaje chiar de la încheitura mâinii. Utilizatorii pot alege dispozitivul Gear S2 cu conexiune 3G, care integrează primul e-SIM din lume cu capacități vocale, pentru efectuarea rapidă a activităților, fără să aibă telefonul mereu aproape de ei.

Noile funcții de fitness de pe Samsung Gear S2 vor încuraja utilizatorii să își mențină un stil de viață activ și sănătos. Ceasul inteligent poate înregistra activitatea 24 de ore pe zi, astfel utilizatorii își pot analiza activitatea zilnică și progresul pe care îl fac. De asemenea, acesta va putea trimite notificări utilizatorilor despre progresul lor sau despre faptul că ar trebui să își continue antrenamentul.

Pentru și mai mult confort, Samsung Gear S2 este echipat cu tehnologie NFC, care permite efectuarea de plăți mobile. Samsung colaborează cu o rețea vastă de parteneri din diferite industrii pentru a-și extinde funcționalitatea accesoriilor smart și pentru a le oferi utilizatorilor posibilitatea de a-și folosi ceasul inteligent pe post de cheie la mașină sau la casă sau pentru a-și controla casele smart de la distanță.

Toate aceste funcții sunt completate de o baterie cu durată de viață de 2-3 zile, ce le permite utilizatorilor să rămână conectați, fără a-și face griji că trebuie să își reîncarce dispozitivul zilnic. Acesta se încarcă fără cabluri atunci când este așezat pe dispozitivul de încărcare wireless.

Samsung Gear S2 va fi disponibil în două variante: carcasă și brățară gri sau carcasă argintie și brățară albă. Samsung Gear S2 clasic va fi disponibil cu o carcasă neagră și brățară de piele.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite