Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

Internet of Things de la Samsung prinde viata la IFA 2015

06 Septembrie 2015




Mașina de spălat WW850 este compatibilă cu sistemele de operare Android și iOS, astfel încât utilizatorii o pot monitoriza și controla de la distanță și pot primi o serie de notificări direct pe smartphone-urile lor. Noua mașină de spălat WW8500 AddWash ajută utilizatorii să obțină rezultate mai bune și mai rapide, datorită ciclului SuperSpeed, care poate spăla o încărcătură normală de haine în mai puțin de o oră. De asemenea, funcția SuperSpray folosește un sistem de jeturi de apă pentru o clătire mai eficientă. Tehnologia revoluționară Eco Bubble de la Samsung amestecă detergentul cu aer și apă înainte de începerea ciclului de spălare, generând bule de spumă care pătrund în țesături mai rapid decât detergentul concentrat. Spălarea rufelor este la fel de eficientă în apă rece ca și în apă caldă, economisind energie.

Colaborare cu BMW și Volkswagen
Pentru Samsung, mașinile sunt o parte importantă a ecosistemului IoT, aflat în curs de dezvoltare, și în momentul de față lucrează cu mai mulți producători de mașini pentru a inova piața automobilelor.

În curând, Samsung va face posibilă afișarea notificărilor din cadrul aplicației SmartThings Hub direct pe tabloul de bord al mașinilor BMW. Tot cu ajutorul aplicației, utilizatorii pot verifica starea tehnică a mașinii sau o pot bloca și debloca de la distanță.

Samsung a anunțat detalii despre parteneriatul cu Volkswagen, care le va oferi utilizatorilor posibilitatea de a-și conecta telefoanele Galaxy cu mașina, prin aplicația Car Mode. Aplicația aduce un plus experienței auto prin intermediul funcției MirrorLinkTM, un standard pentru conexiunile auto. Aceasta poate fi controlată atât prin comenzi de pe butoane, cât și prin comenzi vocale, prin S Voice. Car Mode le permite utilizatorilor să preia apeluri vocale în siguranță, să asculte playlist-ul lor preferat sau să primească direcții către destinația dorită. Mai mult, aplicația poate reda prin voce mesajele text primite. Utilizatorii se pot bucura de toate aceste funcții ale aplicației chiar și într-o mașină fără funcții de mirroring.

În urma parteneriatului cu Volkswagen a rezultat și aplicația Volkswagen Car-Net e-Remote App. Aplicația va fi lansată în Europa luna viitoare și permite conectarea noului Samsung Gear S2 cu o serie de mașini Volkswagen. Mai mult, aplicația ajută la localizarea mașinii în parcare, la pornirea aerului condiționat și la verificarea nivelului bateriei electrice a mașinii Volkswagen. Colaborarea dintre Samsung și Volkswagen introduce un nou standard în industria auto și în cea a accesoriilor smart.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite