Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Canon a lansat doua noi serii de imprimante color

06 Septembrie 2015



Canon Europe a lansat două noi serii de imprimante color A4 multifuncționale (MFP-uri), pentru a rezolva problemele de imprimare și documentație cu care se confruntă colectivele de lucru mici ca parte dintr-o organizație mai mare. În plus față de funcționalitățile de bază de imprimare, copiere și scanare, noile aparate i-SENSYS MF700 și i-SENSYS MF600 vin cu funcții adiționale pentru imprimare mobilă, totul într-un design compact și intuitiv.

Noile modele i-SENSYS MF600 sunt ideale pentru colective de lucru mici, având viteze de până la 14 ppm. Pentru a optimiza productivitatea la locul de muncă, seria MF600 are conectivitate pentru managementul de la distanță, eliminând necesitatea controlului manual individual al dispozitivelor de către echipele de IT. Noul ecran tactil color, complet personalizabil pentru necesitățile particulare ale diverselor colective de lucru, este simplu și intuitiv de utilizat. Ambele aparate au funcționalitate pentru imprimare mobilă, iar modelul MF628Cw încorporează și retea Wi-Fi.

Fluxurile de lucru sunt simplificate datorită îmbunătățirii și puterii funcționalității scanare și trimitere, care permite scanarea către USB, foldere partajate, FTP sau e-mail, fără a necesita un PC. Funcționalitatea de scanare la cerere include scanarea direct către aplicații de cloud sau dispozitive mobile, cu ajutorul aplicațiilor gratuite pentru PC și mobil.

Cu viteze de până la 20 ppm și scanare și imprimare pe ambele fețe, seria i-SENSYS MF700 se potrivește perfect colectivelor de lucru mici și medii în căutarea unei abordări mai flexibile pentru satisfacerea necesităților zilnice de scanare și imprimare.
Seria i-SENSYS MF700 oferă opțiuni de conectivitate pentru cei care lucrează mobil. Adăugarea noii funcții NFC Touch & Print de la Canon le permite clienților să-și folosească smartphone-ul sau tableta compatibile pentru a se conecta și a imprima rapid și fiabil. De asemenea, acum există suport și pentru PDF-urile scan to searchable (scanare cu generarea unui document căutabil), Encrypted iV și Digital Signature. Datorită suportului pentru limbajele standard de imprimare PCL5c/6 și Adobe PostScript, integrarea în rețelele de IT este simplificată. Modelul MF729Cx funcționează și cu uniFLOW, fiind astfel potrivit pentru a juca un rol în platformele Canon de scară mare pentru managementul imprimarilor.
Ambele serii permit încărcarea informațiilor scanate în aplicații de cloud, inclusiv Dropbox și Google Drive, și ambele includ suport pentru Apple AirPrint și compatibilitate cu Google Cloud Print.

Ambele grupuri de multifuncționale suportă noua aplicație combinată Canon PRINT Business, care înlocuiește aplicațiile Canon Mobile Printing și Canon Mobile Scanning. Aplicația Canon PRINT Business include suport pentru NFC și iCloud, pentru ca utilizatorii să aibă asigurată o gamă de opțiuni simple de imprimare de pe orice dispozitiv, de oriunde. Aplicația permite și imprimarea direct de pe pagini web sau fotografii salvate, permite accesul la stocarea în cloud, și include abilități de corecție automată a imaginilor.
Seriile de imprimante MF700 și MF600 vor fi disponibile în Europa din octombrie 2015.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite