Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Mobile >> Stiri si comunicate

Gama S de la Philips se imbogateste cu Philips S309

06 Septembrie 2015



China Electronics Corporation aduce in Romania un nou smartphone din gama S, modelul Philips S309. Telefonul va fi disponibil in oferta Digi Mobil, Arsis (partener Vodafone), dar va putea fi cumparat si de la retaileri specializati, printre care se numara eMag, Flanco, Altex etc.

Philips S309 este echipat cu un procesor dual-core de 1 Ghz si un ecran de 4 inch WVGA TFT, cu rezolutie de 800 x 480 pixeli. Smartphone-ul ruleaza sistemul de operare Android 4.4. In plus, Philips S309 dispune de conectivitate WI-FI, Bluetooth si GPS/ A-GPS.

Smartphone-ul beneficiaza de tehnologia PowerXtend, care reduce semnificativ consumul de energie atunci cand ruleaza aplicatii grafice complexe, pagini web, sau jocuri. Datorita acestei optimizari, Philips S309 are o autonomie crescuta cu pana la 30%. Telefonul are o baterie lithium-ion de 1.600 mAh care ofera pana la 9,5 ore de convorbire si pana la 20 de zile de functionare in standby.

Philips S309 are incorporata o camera cu autofocus si blitz, de 5 megapixeli. De asemenea, telefonul are o camera frontala de 0,3 megapixeli, care permite utilizatorilor sa-si faca selfie-uri sau sa comunice cu prietenii si colegii prin intermediul apelurilor video.

Smartphone-ul are o memorie interna de 4GB ROM si 1GB RAM si un slot MicroSD pentru carduri cu o capacitate de pana la 32 de GB.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite