Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Notebooks >> Stiri si comunicate

Toshiba anunta Satellite Radius 14

06 Septembrie 2015Toshiba Europe anunta Satellite Radius 14, creat pentru a tine pasul chiar si cu cele mai active stiluri de viata, adaptandu-se rapid si usor cu ajutorul ecranului pliabil la 360 de grade, in cinci moduri diferite de utilizare - laptop, tablet, tabletop, presentation si audience.
Ecranul de 36.6 cm (14”) asigura claritate impresionanta la rezolutie HD, cu suprafata rezistenta la amprente si usor de curatat.
O impresionanta durata de viata a bateriei de pana la 10 ore permite utilizatorilor sa foloseasca cele cinci moduri intreaga zi si chiar mai mult, fara a fi nevoie de incarcare.
Creat pentru Windows 10, Satellite Radius 14 include un buton de acces rapid si acces vocal la Cortana, precum si microfoane duale multi-directionale pentru claritate chiar si in medii zgomotoase. Includerea Continuum permite o tranzitie fluida a continutului si aplicatiilor atunci cand se trece de la modul desktop la tableta.

Satellite Radius 14 se caracterizeaza prin optiuni extinse de conectivitate pentru partajare de continut si accesarea fisierelor externe. Un port HDMI cu iesire Ultra HD 4K permite utilizatorilor sa partajeze continutul de pe ecran la claritate impresionanta prin intermediul unui televizor compatibil, iar Intel WiDi este oferit pentru partajarea wireless a continutului. Trei porturi USB, unul cu Sleep & Charge, sunt incluse pentru transfer rapid de date, iar accesul la internet este imbunatatit de Intel Dual Band Wireless AC.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite