Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Notebooks >> Stiri si comunicate

Acer innoieste seriile de notebook-uri Aspire V Nitro si V 13

06 Septembrie 2015



Acer a înnoit gamele de laptopuri de gaming Aspire V Nitro și Aspire V 13, toate modelele încorporând procesoare Intel Core din cea de-a șasea generație. Noile modele au carcasă din aluminiu, finisată cu ajutorul tehnologiei nano-imprint, pentru o senzație unică la atingere.

Modelele actualizate din seriile Aspire V Nitro și Aspire V 13 oferă suport pentru USB 3.1 Type-C, în timp ce modelele “Black Edition” ale Aspire V Nitro au interfață Thunderbolt 3 care suportă un transfer de până la 10Gbps. Totodată, încoporează tehnologia WiFi 802.11ac VIVE de la Qualcomm cu MU-MIMO, permițând o viteză de descărcare de trei ori mai mare în comparație cu alte produse 802.11ac, și conexiuni multiple.

Laptopurile Aspire V Nitro sunt create pentru cei care vor o experiență senzorială captivantă și putere reală de gaming. Dispozitivele încorporează a șasea generație de procesoare Intel Core, au memorie DDR4 de până la 32GB, grafică NVIDIA GeForce și opțiuni de stocare SATA III SSD/SSHD/HDD. Modelele „Black Edition” au placă grafică NVIDIA GeForce GTX960M cu până la 4GB de RAM GDDR5 și SSD-uri PCIe NVMe, întâlnite doar la servere enterprise.

Ambele modele Aspire V Nitro de 17 și de 15 inchi au un design cu margini ușor curbate și slot pentru antenă. Antena va fi discret poziționată într-unul din colțurile display-ului asigurând o acoperire WiFi pe o rază 360 de grade, eliminând zonele moarte. Acer True Harmony Plus împreună cu tehnologia Dolby Audio permit celor patru difuzoare încorporate să furnizeze un sunet puternic pentru jocuri, filme și muzică. Modelul „Black Edition” Premium are o bandă de lumină de-a lungul balamalelor, acoperire 100% a spectrului RGB Adobe la rezoluție 4K și sistem AeroBlade de răcire, care are cele mai subțiri lamele din lume, de doar 0,1 mm, mult mai puternice și mai silențioase.

Noile laptopuri Aspire V 13 au procesoare Intel® Core™ din cea de-a șasea generație, grafică Intel® HD și o memorie de până la 16GB DDR3L. Laptopurile sunt disponibile în două variante de culori: Steel Black și Platinum White. Cu o grosime de doar 19,65 mm și o greutate de 1,5 kilograme, ele au fost create pentru a încăpea cu ușurință într-o geantă, și a rezista pe parcursul unei zile la birou, având o autonomie de opt ore. Modelele Aspire V 13 au camere Web CrystalEye HD și sunt certificate Skype for Business, asigurând o redare video și audio fără lag, oferind de asemenea, o experiență bună de utilizare și pentru Cortana, asistentul personal conținut de Windows 10. â



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite