Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

IEAS 2015 isi deschide portile pe 8 septembrie

06 Septembrie 2015



Ajuns la ediția cu numărul XI, International Electric & Automation Show își propune conștientizarea conceptului de Smart City și promovarea tehnologiilor inteligente.

Smart City este un concept foarte dinamic, un proces de transformare continua prin inovare tehnologică, urbanistică și managerială, un concept ce înglobează elemente ce fac ca orașele să răspundă rapid cerințelor noastre, ca locuitori. Un oraș smart poate fi descris ca unul dotat cu următoarele atribute: clădiri inteligente, mobilitate inteligentă, infrastructură inteligentă, tehnologie inteligentă, energie inteligentă, cetățeni inteligenți, conducere și educație inteligente.

Aproximativ 95 de companii din industia de echipamente electrice și automatizări vor fi prezente la Palatul Parlamentului. Una din surprizele plăcute ale ediției din acest an o reprezintă numărul mare al companiilor din străinătate, fiind prezente companii din țări precum: Bulgaria, Cehia, Italia, Germania, Polonia, Turcia și Ungaria.

Ediția curentă aduce un număr mai mare de producători locali care își prezintă echipamentele alături de numeroase produse și servicii de import. În continuare dominanta majoră o reprezintă importul de soluții și echipamente. Printre noutățile acestui an amintim aplicațiile inovative dedicate orașelor, management-ului de trafic, automobile electrice, iluminatului inteligent, tehnologii fără fir pentru o mobilitate crescută, sisteme de automatizare industrială, contoarele inteligente, cabluri rezistente în mediile extreme și multe altele.

Deschiderea oficială a evenimentului IEAS are loc în data de 08 Septembrie la orele 10:00, accesul este liber, iar programul este de la orele 10:00 până la 18:00 de marți până joi, cu excepția zilei de vineri, când vizitarea evenimentului se încheie la ora 16:00. Accesul auto și pietonal în Palatul Parlamentului se face dinspre Calea 13 Septembrie, intrarea E1 / B3.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite