Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

Participă la un webinar gratuit despre Content Marketing, cu Matt Beswick

14 Septembrie 2015



Marți, 15 septembrie, online marketerii pot învăța mai multe despre Content Marketing, cu Matt Beswick. Co-fondatorul agenției de Digital Marketing Aira va discuta, live, cu participanții webinarului despre cum poate intersecția dintre programare și creativitate să ofere o rețetă de succes unui business.

În webinar, Matt le va arăta participanților cum pot fi accelerate performantele Content Marketing-ului, unul dintre cele mai populare instrumente de marketing digital din ultima vreme, cu doar câteva cunoștinte de programare. De asemenea, Matt va pune la dispozție informații despre cum se realizează o analiză eficientă a competiției, precum și a factorilor de popularitate din industrie.

După webinar, participanții primesc gratuit o listă de tool-uri utile și resurse, precum și un ghid despre implementarea efectivă a acestor noutăți în campanie.
Matt Beswick are o experiență de mai mulți ani în Content Marketing, fiind, de asemenea, fondator al Hidden Pixel, o agenție de social media games developments, care ulterior s-a specializat în online marketing.

Matt va fi unul dintre cei 19 speakeri internaționali de la SEMdays, cea mai mare conferință de SEO și PPC din Europa de Est, care va avea loc pe 24 și 25 septembrie. Participanții la webinar vor beneficia de 20% reducere dacă își doresc să cumpere bilet la conferință.

Înscrierile la webinar se fac aici.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite