Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Managerial Tools >> Lumea Geospatiala >> Stiri si comunicate

Q-East Software sustine domeniul geospatial

15 Septembrie 2015



Editia 2015 a conferintei Lumea Geospatiala s-a bucurat de sustinerea companiei Q-East Software, în calitate de unic reprezentant Dell Software pentru România, Bulgaria, Moldova și Zona Adriatică. In sectorul adresat consultantilor, Ionut Anghel, Director de Vanzari (Reprezentat) Q-East Software (foto) a fost la dispozitia celor peste 150 de participati cu informatii despre activitatea companiei si principalele produse si servicii disponibile pe piata locala. Complementar, in mapele participantilor au fost inserate brosuri cu produse și servicii Dell Software.In contextul unui mediu informational dinamic si predispus riscurilor, Q-East Software are la activ numeroase implementari de sisteme de administrare, management si protectie la dezastre pentru infrastructura informatica. De asemenea, furnizeaza solutii de arhivare, replicare si recuperare in caz de dezastru pentru bazele de date. Compania se adreseaza atat mediul privat cat si celui public.

Solutii si Servicii

Echipa de implementare si suport Q-East Software este formata din tehnicieni cu un nivel de experienta avansat, certificati de producatorul solutiilor, Dell Software. Pentru proiecte nationale, cat si internationale, certificarile specialistilor Q-East Software permit implementarea si managementul solutiilor din familiile:

Management, diagnostic si monitorizare de aplicatii Java si .NET

Integrare de date si replicare de baze de date

Audit si Conformitate pentru infrastructurile critice

Managementul identitatii si controlul accesului

Managementul si monitorizarea infrastructurilor virtuale

Management, diagnostic si monitorizare de infrastructuri Microsoft

Migrare si consolidare de infrastructuri Microsoft (Active Directory, Exchange si SharePoint)

Securitatea retelei si protectia datelor, inclusiv firewall, acces securizat de la distanta / VPN SSL, securitate anti-spam/email

Managementul centralizat al sistemelor

Management, diagnostic si monitorizare de baze de date


In domeniul securitatii informatiei si al conformitatii cu standardele de securitate existente, Q-East Software implementeaza solutii de securitate si event-log management, avand in Romania peste 400 de clienti, totalizand un numar de 2,000 de servere si 100,000 de utilizatori.Participanţii ediţiei 2015 a Lumii Geospaţiale s-au bucurat consultanţă Q-East Software în cadrul evenimentului despre date şi servicii deschise şi a rolului lor în eficientizarea procesului decizional.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite