Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Enterprise Applications >> ECM >> Stiri si comunicate

Vanzari duble pentru Infrasoft din piata externa

17 Septembrie 2015Conform datelor financiare înregistrate la jumătatea exercițiului financiar 2015, Infrasoft, producătorul suitei Documenta DMS , a înregistrat o creștere cu 100% în prima jumătate a anului 2015. Creșterea are la bază doi factori importanți în direcțiile de business adoptate de companie: majorarea vânzărilor pe piața internă și creșterea exporturilor. “Documenta începe să își arate potențialul și să își probeze calitățile la companii de cel mai înalt nivel. După ce companii ca Saint-Gobain sau DHL au ales produsul Documenta DMS, acesta va fi un semnal clar și pentru alte companii și organizații private și publice medii, mari și foarte mari referitoare la faptul că un produs românesc este perfect adaptat și optimizat pentru ele, fiind o alternativă serioasă, cost-effective, la produsele de import, ” afirma comunicatul de presa emis de companie.

La dublarea veniturilor au contribuit și vânzările pe piața externă. Focalizată pe Europa, echipa Infrasoft a intrat pe piețele din Turcia și Germania, unde Documenta DMS a primit aprecierile unor companii de top în distribuția de software.
“Pe plan extern ne bucurăm de succesul înregistrat în Turcia și Germania și, în continuare, ne concentrăm să atragem și alte oportunități. De curând am demarat implementările pentru una din primele 5 companii Telecom din Europa.
O altă zonă în care am inceput să distribuim Documenta este Africa. Astfel, ne poziționăm pe o linie ascendentă de creștere continuă a numărului de parteneri Documenta pentru distribuție și implementare.
Partenerii beneficiază de suportul nostru constant atât în ceea ce privește materialele și campaniile de marketing, instruirile remote și on-site pentru membrii echipei lor, cât și suport și asistență în implementările pentru clienții finali.
Distribuitorii naționali și internaționali Documenta DMS beneficiază de condiții financiare foarte avantajoase, numărul acestora fiind în creștere. Acest lucru este în conformitate cu strategia noastră pe termen lung de a ne poziționa ca un furnizor de licențe și suport pentru Documenta și nu ca un jucător sau competitor direct în proiectele de implementare”, a mai declarat Adrian Bărcuțean, Director General Infrasoft.

Infrasoft
este o companie românească cu capital privat 100%, furnozr de soluţii de stocare, arhivare, procesare şi management (date şi documente), având mai mult de 10 de ani de experienţă pe piaţa românească. Infrasoft are 35 de angajați, iar în a doua jumătate a lui 2015 se pregătește pentru încă 25 de angajări noi.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite