Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Networking >> Stiri si comunicate

Patchbox isi face intrarea pe piata cablarii inteligente

23 Septembrie 2015



Compania vieneza Patchbox, specializata in domeniul cablarii inteligente, anunta lansarea unui sistem de management al cablurilor special proiectat pentru dulapurile de retea, care ajuta la reducerea lungimii excesive a cablurilor, a căldurii generate, a orelor prelungite de muncă şi a pierderilor din centrele de date.

Echipamentul Patchbox este un element suplimentar pentru dulapurile de reţea, care conţine 24 de casete, fiecare casetă incluzand cabluri UTP Cat. 6 cu design plat sau cabluri de fibră optică (OM4, OM3 şi OS2). Cele 24 de cabluri sunt conectate printr-un dispozitiv unic de management, Patchcatch, care contribuie la reducerea dimensiunilor cabluri suplimentare. În loc de a se folosi o conexiune separată pentru fiecare cablu patch cu lungime standard, lungimea precisă de cablu de care e nevoie poate fi trasă din Patchbox – restul rămâne înăuntru sau va fi tras înapoi automat.
"Graţie spaţiului suplimentar câştigat în dulapul de reţea, aerul poate circula mai bine, dispozitivele sunt răcite mai eficient şi toate astea duc la creşterea fiabilităţii şi durabilităţii echipamentelor. În special răcirea îmbunătăţită justifică singură achiziţia Patchbox. Sistemul de răcire al unui centru de date este deja responsabil pentru 50% din costurile de operare. În plus, prin instalarea Patchbox vor exista mai multe unităţi disponibile în centrele de date care pot fi revândute imediat", declara Alexander Geng, co-fondator si CEO al companiei Patchbox.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite