Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Stocare >> Stiri si comunicate

ADATA lanseaza un nou SSD care ofera un nivel superior de protectie a datelor

23 Septembrie 2015



ADATA Technology unul dintre principalii producători de module DRAM de înaltă performanță și produse NAND flash, a lansat SSD-ul Premier SP550, ce utilizează o arhitectură triple-level cell (TLC) pentru a oferi un produs finit accesibil, fără a compromite performanța. Premier SP550 este primul SSD ADATA ce folosește controller-ul Silicon Motion (SMI) SM2256, bazat pe tehnologia NANDXtend pentru a ajuta la implementarea tehnologiilor precum LDPC ECC și un motor RAID pentru protecție, fiabilitate și stabilitate. Tehnologia de caching SLC a fost de asemenea implementată pentru a crești performanța.
Noul SSD Premier SP550 integrează tehnologia NAND TLC pentru a asigura nivele excelente de performanță, fiabilitate și rezistență. De asemenea le oferă clienților alegerea clară în ceea ce privește mediile de stocare”, a afirmat Kevin Chen, Vice Președinte ADATA.

Premier SP550 folosește tehnologii precum TLC flash și SMI pentru a îmbunătăți raportul performanță-cost. Comparat cu alte SSD-uri disponibile, acesta se bucură de o durată de viață excelentă, susținută de numărul mare de biți scriși din de performanță rapoartele (TBW). Deși este un SSD TLC, Premier SP550 folosește tehnici de caching SLC pentru a mări performanța de scriere/citire. De asemenea, SSD-ul este compatibil cu tehnologia SATA DevSlp (mod stand-by) ce asigura un consum redus de electricitate și astfel, o durată de viață extinsă pentru bateria laptop-urilor.
Datorită tehnologiei de corecție a erorilor LDPC ECC, eficiența SSD-ului e îmbunătățită. Scrierea inteligentă a datelor menține funcționarea în parametri normali și previne uzura rapidă NAND prin distribuirea uniformă a sarcinii în unitate iar motorul RAID crește fiabilitatea datelor. SSD-ul Premier S550 vine la pachet cu software-ul Acronis True Image HD ce mărește viteza de transfer a datelor. Toolbox-ul ADATA include de asemenea software-uri de monitorizare și management ce oferă informații concrete despre gradul de uzură, starea dispozitivului, durata preconizată de viață.
Lansarea SSD-ului ADATA Premier SP550 cu controller SM2256 reprezintă un pas important în dezvoltarea acestor medii de stocare. SSD-urile bazate pe tehnologia TLC îmbunătățesc cu mult raportul performanță-pret”, a afirmat Nelson Duann, Vice-Președinte Product Marketing Silicon Motion.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite
Articile de toata jena
Ssd uri la care nu publicați capacitatea, telefoane la care nu spuneți parametrii, display, memorie etc și altele asemenea... Jurnalismul e meserie dificila ma băieți
12 Octombrie 2015, 07:36:46