Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> Altele >> Stiri si comunicate

CEL.ro aniverseaza 11 ani de activitate

23 Septembrie 2015



Cu o cifra de afaceri de aproximativ 33 de milioane de euro in 2014, cu 300.000 de comenzi procesate, CEL.ro a cunoscut o crestere constanta a numarului de utilizatori, ajungand la 2 milioane in fiecare luna.
CEL.ro colaboreaza in prezent cu peste 250 de furnizori si cu principalele firme de curierat din tara. Distributia se bazeaza si pe o flota proprie, construita in ideea livrarii de produse in ziua comenzii pentru clientii din zona capitalei, vizand in timp extinderea ariei de acoperire.

„Primii 11 ani ai CEL.ro au reprezentat o perioada frumoasa, plina de provocari si reusite. Am simtit in fiecare zi evolutia internetului romanesc, am crescut impreuna, iar nivelul atins si experienta acumulata ne ofera o baza solida pentru o dezvoltare consistenta si durabila. Anul 2015 ne va aduce o semnificativa crestere, peste estimarile noastre initiale, profilandu-se o crestere a cifrei de afaceri cu aproximativ 30 de procente, ceea ce inseamna in jur de 40 de milioane de euro. Anul acesta vom sarbatori cei 11 ani de activitate printr-o campanie extinsa de reduceri si, desigur, pregatim si alte surprize care speram sa fie de bun augur”, declara Tiberiu Pop, CEO al CEL.ro.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite