Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Networking >> Stiri si comunicate

Axis lanseaza doua camere de supraveghere pentru monitorizarea unor zone extinse

23 Septembrie 2015



Axis Communications anunta lansarea a doua noi camere de supraveghere, bazate pe platformele modelelor Axis Q1755 si Axis Q1755-E. Printre tehnologiile integrate de noile modele, AXIS Q1775 si AXIS Q1775-E, se evidentiaza Wide Dynamic Range - Dynamic Capture, care asigura o supraveghere de calitate, clara si precisa. In plus, noile camere folosesc un senzor HDTV 1080p, cu sensitivitate sporita la lumina si pot functiona atat ziua, cat si noaptea. Datorita acestor caracteristici, utilizatorii pot monitoriza chiar si obiecte aflate in miscare rapida. In ceea ce priveste functionalitatile audio, cele doua modele integreaza un sistem two-way pe 48 kHz, specificatie ideala pentru inregistrari audio de calitate.

Camerele AXIS Q1775-E sunt modele dedicate supravegherii de exterior si sunt proiectate pentru monitorizarea intrarilor si iesirilor din cladiri si pentru supravegherea perimetrala. Datorita tehnologiei Arctic Temperature Control, camera poate opera la temperaturi pornind de la -40°C, indeplinind, in acelasi timp, standardele IP66, IK10 si NEMA 4X-rated.
AXIS Q1775 si AXIS Q1775-E dispun de module de detectie a miscarii, o alarma activa pentru tentativele de sabotaj, un modul de detectie socuri si de functionalitatea Gatekeeper (permite supravegherea unor zone de acces si aplicarea functiei de zoom pe obiectele detectate). Modelele pot livra stream-uri configurabile individual H.264 si Motion JPEG in performante de full frame rate. Camerele suporta, de asemenea, aplicatii video inteligente, precum numararea persoanelor si AXIS Camera Application Platform.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite