Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Managerial Tools >> Evenimente >> Stiri si comunicate

O noua editie IT Training Fest Bucuresti

23 Septembrie 2015



Recuperarea si protejarea datelor electronice, securitatea informatiilor vitale pentru companii si jocurile de societate la birou, in care angajatii invata sa ia cele mai bune decizii profesionale, sunt noutatile celei de-a cincea editii IT Training Fest, festival dedicat pasionatilor de tehnologie si training IT, inginerilor si managerilor din industria IT&C, ce va avea loc in perioada 24-26 septembrie, in Bucuresti.

Evenimentul este organizat de Bittnet Systems, liderul pietei de training IT.

„Faptul ca am ajuns la cea de-a cincea editie nationala arata interesul crescut al specialistilor IT vizavi de testarea celor mai cautate tehnologii de pe piata. Anul acesta vrem sa ne surprindem participantii cu cele mai noi produse de securitate din industrie, dar, mai ales, cu boardgames (jocuri de societate) jucate la birou, in care angajatii sunt pusi in situatii concrete de proiect unde trebuie sa ia cele mai bune decizii manageriale pentru atingerea obiectivelor propuse”, declara Mihai Logofatu, CEO al Bittnet Systems.

Cu ajutorul echipamentelor si laboratoarelor virtuale, participantii vor putea testa cele mai performante tehnologii, furnizate de jucatori importanti din industria IT&C, si anume: Amazon Web Services, Cisco, Citrix, Colors in Projects, Dell, Juniper, Microsoft, Oracle si Veeam.

Traineri cu experienta vor tine cursuri de securitate si protectie a datelor electronice, sesiuni de recuperare a informatiilor pierdute si utilizarea solutiilor cloud. Printre specialisti se numara: Ionut Visan, expert in securitate informationala in cadrul Citrix Romania, Cornel Popescu, arhitect de sisteme in cadrul Veeam, cu 17 ani de experienta in calculatoare si managementul solutiilor, Liviu Avram, expert in cadrul Dell Romania, si Bogdan Cetinoiu, expert Bittnet Systems in securitate informationala.

Totodata, se va desfasura primul joc de societate aplicat in mediul de afaceri, unde participantii primesc sarcini, pe care trebuie sa le indeplineasca folosind resurse limitate si luand decizii manageriale, aplicabile in viata profesionala. Potrivit dezvoltatorilor de la Colors in Projects, jocul urmareste stimularea si motivarea angajatilor din diverse domenii de activitate prin experimentare si amuzament, constientizarea importantei gestionarii cu succes a resurselor prin implicarea acestora in situatii concrete in care sunt necesare decizii de management.

Participarea la IT Training Fest este gratuita. Cei care vor sa participe se pot inscrie online pe site-ul evenimentului http://ittf.ro/, in limita locurilor disponibile.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite