Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Cloud Computing >> Data Center >> Stiri si comunicate

Veritas anunta un nou portofoliu de solutii

23 Septembrie 2015



Compania de management al informației Veritas anunță noi soluții pentru evoluția rapidă a centrelor de date enterprise, precum și îmbunătățiri semnificative ale portofoliului existent de produse pentru backup și management al informației, care propun o nouă abordare în furnizarea de date și servicii în medii multiple de cloud.

Noile soluții Veritas permit companiilor să analizeze în detaliu datele utilizate în procesele operaționale pentru a recunoaște și prioritiza informațiile la nivel de organizație. Totodată, îmbunătățirile aduse produselor Veritas permit un management mai ușor în infrastructurile de cloud hibrid și protecție extinsă pentru mediile virtuale VMware și Microsoft.

„Clienții noștri se află la răscrucea unei explozii de informații și a unei schimbări fundamentale a modului în care este furnizată infrastructura. Știm că abordările tradiționale axate pe infrastructură nu mai fac față singure în rezolvarea volumului uriaș de date, de aceea ofertele noastre noi îi vor ajuta pe clienți să obțină disponibilitatea ridicată a informațiilor, colectând în același timp informații esențiale pentru îndeplinirea obiectivelor de afaceri”, a declarat Matt Cain, vicepreședinte executiv și director de produs în cadrul Veritas.

Veritas furnizează instrumente de management care ajută companiile să găsească datele cu adevărat importante din organizația lor, reprezentând o pondere estimată de 1,5% din volumul total de date, pentru a obține informații, indiferent de infrastructura utilizată.

Noile soluții Veritas includ:

Veritas NetBackup 7.7, cea mai recentă versiune a soluției de backup la nivel enterprise a Symantec, are în plus funcții noi și o performanță crescută în sprijinul celor mai vaste și dinamice medii enterprise. NetBackup 7.7 introduce integrare îmbunătățită a centrului de date pentru VMware vSphere 6 și Microsoft Hyper-V, precum și suport pentru implementările de cloud hibrid, valorificând Amazon Web Services, Google Nearline și multe altele. Performanța în cloud a fost și ea îmbunătățită și este de până la 30 de ori mai rapidă decât în versiunile anterioare.

Veritas InfoScale se adresează nevoii de aplicații complexe, pe mai multe niveluri, în mediile fizice și virtuale, pentru continuitatea activității la nivel enterprise.

Veritas Resiliency Platform oferă o abordare unificată, globală, pentru continuitatea serviciilor IT, asigurând companiile că datele esențiale și aplicațiile rămân accesibile în permanență în medii multivendor fizice și virtuale complexe.

Veritas Data Insight 5.0 extinde analiza datelor nestructurate pentru a sprijini guvernanța în platformele de stocare la nivel local și în stocarea în cloud din Box. Data Insight oferă posibilitatea monitorizării activității și comportamentului neobișnuit al utilizatorului.

Veritas Information Map este prima aplicație cloud construită pe tehnologia Information Fabric, ce permite companiilor să câștige o mai bună vizibilitate a datelor nestructurate. Information Map va obține cu ușurință metadate de la Veritas NetBackup, le va stoca în cloud și va prezenta aceste date într-un instrument de navigație vizual ușor de folosit, care ajută la identificarea zonelor de risc, zonelor de valoare și zonelor de pierdere din depozitele de conținuturi importante ale unui client.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite