Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Diverse >> Stiri si comunicate

Mio a lansat modelele Spirit 5100 Base Map si Spirit 7500 Base Map

23 Septembrie 2015Mio Technology a lansat pe piața locală gama Spirit Base Map, care conține cele mai accesibile navigatoare din portofoliu. Noua gamă este alcătuită din modelele Mio Spirit 5100 Base Map și Mio Spirit 7500 Base Map. Ambele dispozitive GPS au preinstalat softul de navigare Spirit, care oferă posibilitatea utilizatorilor să închirieze sau să achiziționeze hărțile Mio preferate.

„Noile GPS-uri nu au hărți preinstalate, iar acest lucru le face să fie foarte accesibile și oferă mai multe avantaje clienților. Aceștia își pot instala hărțile preferate, le pot închiria pe o perioadă de 3, 7 sau 30 de zile, pentru destinații din Europa, SUA, Canada și Australia sau le pot cumpăra de pe site-ul Mio”, spune Cosmin Dobranis, Country Director Mio pentru România și Ungaria.

Odată descărcate hărţile, utilizatorii pot accesa foarte multe funcții care le îmbunătățesc experiența de condus. Spre exemplu, șoferii pot folosi funcția „IQ Routes” ce optimizează ruta calculată prin folosirea unei baze de date cu informații preluate de la milioane de șoferi, astfel încât utilizatorii să ajungă repede la destinație, indiferent de oră.

În același timp, mulțumită funcției „LearnMe Pro”, ce monitorizează și reține stilul de condus al utilizatorului, șoferii beneficiază de rute personalizate și pot alege între cele mai rapide, mai scurte, mai ușoare sau economice rute, în funcție de preferințe.

La sosire, ambele dispozitive GPS afișează automat o listă de parcări disponibile, pe o rază de 1 km în jurul destinației, prin funcția de „Asistență la parcare”. Acesta înregistrează și coordonatele unde este parcat autoturismul, permițând șoferilor să identifice rapid vehiculul.

Mio Spirit 5100 Base Map (cu ecran tactil de 4,3 inci) are un preț recomandat de 329 de lei, iar modelul Mio Spirit 7500 Base Map (cu ecran tactil de 5 inci) costă 359 de lei. Ambele echipamente sunt dotate cu procesorul Mstar, cel mai performant procesor de pe piață la momentul actual. Acesta funcționează la o frecvență de 800 de Mhz care permite celor două navigatoare să încarce hărțile cu rapiditate, să calculeze traseul într-un timp mult mai scurt sau să îl reconfigureze imediat în cazul abaterii de la ruta inițială.

Utilizatorii care aleg să cumpere hărțile Mio, dispun de serviciul de actualizare gratuită a hărților, Lifetime Map Update (LMU), ce le permite să beneficieze de până la 4 actualizări pe an, pe toată durata de viață a GPS-ului.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite