Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Notebooks >> Stiri si comunicate

Toshiba a lansat noul Satellite Click 10

23 Septembrie 2015Toshiba Europe a lansat noul Satellite Click 10 - un dispozitiv detasabil ce permite utilizatorilor sa experimenteze cea mai buna functionalitate a unui laptop si tableta, cu un singur click. Satellite Click 10 se transforma cu usurinta dintr-un laptop eficient cu tastatura de dimensiuni normale, intr-o tableta intuitiva, perfecta pentru partajare de continut. Ideal pentru cei care sunt in cautarea unui dispozitiv secundar pe care sa il ia in calatorii sau pentru studentii ce vor sa ia notite in clasa, Satellite Click 10 este potrivit atat pentru divertisment, cat si pentru utilizare productiva.

Satellite Click 10 este echipat cu un ecran WUXGA de 25.7 cm (10.1”) ce ofera o rezolutie mai buna decat Full HD, de 1920 x 1200, ce permite utilizatorilor sa se bucure de claritate si definitie a imaginii si care ajuta la vizionarea fiecarui detaliu precum in viata reala. Tehnologia de unghi larg este integrata in ecran pentru o imbunatatire a reproducerii culorilor si ofera un unghi de vizualizare de 178°. Cu niveluri inalte de luminozitate, Satellite Click 10 este potrivit si pentru utilizarea in conditii de iluminare ridicata sau in natura.

Cu o durata impresionanta de viata a bateriei de pana la 15 ore, utilizatorii sunt liberi sa se joace sau sa fie productivi timp de aproape doua zile de munca, fara a fi nevoie de re-incarcare. Satellite Click 10 cantareste doar 1.1 kg ca laptop si 552 g ca tableta.

Stocarea eMMC de pana la 64GB ofera spatiu suficient pentru muzica, fotografii sau proiecte si poate fi extins prin intermediul slotului microSDTM de pe tableta cu capacitate maxima de pana la 128GB.

Toshiba Satellite Click 10 va fi disponibil in Europa incepand cu ultimul trimestru al anului 2015.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite