Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Networking >> Stiri si comunicate

Axis lanseaza o solutie de supraveghere ce integreaza camere de foarte mici dimensiuni

23 Septembrie 2015



Axis Communications anunta lansarea unitatii AXIS F34, completand seria modulara F.
„AXIS F34 reprezinta o solutie de supraveghere inteligenta, eficienta si usor de folosit. Practic, la achizitionare, utilizatorii vor primi intr-o singura cutie tot hardware-ul si software-ul de care au nevoie. IMM-urile au la dispozitie, acum, un sistem cu patru camere discrete, care permite o monitorizare rapida si sigura. Sistemul poate fi accesat de la distanta, folosind chiar si tablete sau smartphone-uri”, a declarat Erik Frännlid, Director Axis Product Management.

Sistemul de supraveghere include o unitate centrala AXIS F34 cu o sursa externa si patru unitati senzor AXIS F1004, de dimensiuni reduse (lungime: 37,5 mm, diametru: 16 mm, greutate: 96 g). Senzorii pot fi incastrati sau montati pe tavane sau ziduri, cu ajutorul accesoriilor incluse in pachet (F8214 - accesoriu de tip dome si F8224 – sistem de prindere tavan). La achizitionare, utilizatorii vor primi si doua carduri de memorie AXIS Surveillance microSDXC de 64 GB dezvoltate special pentru a fi folosite in supravegherea video, in conditii de inregistrare continua. Astfel, sistemul de supraveghere poate fi folosit fara a avea nevoie de un PC sau de un dispozitiv extern de stocare.

Capacitatea de stocare este suficienta pentru stocarea timp de una sau doua saptamani de inregistrare, pana cand procesul de suprascriere se initiaza. O alta componenta importanta este folosirea unui software de video management ce poate fi descarcat gratuit, si anume AXIS Camera Companion 3.10. Acesta permite realizarea unei monitorizari eficiente si o accesare a stream-urilor de la distanta, folosind orice dispozitiv mobil conectat la Internet. Atat modul de inregistrare, cat si procesul de stocare sunt optimizate, datorita programelor si tehnologiilor inteligente integrate de unitatea centrala si de AXIS Camera Companion 3.10.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite