Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

MasterCard a lansat programul Start Path Global

23 Septembrie 2015În mediul de afaceri de astăzi, aglomerat și competitiv, startup-uri din întreaga lume sunt într-o continuă căutare de oportunități globale pentru a-și extinde afacerile. Pentru a răspunde acestei necesități, MasterCard a lansat programul Start Path Global, un parteneriat unic adresat startup-urilor, care se întinde pe parcursul a șase luni și care extinde programul Start Path, către mai multe țări din Asia Pacific, Orientul Mijlociu, Africa și America Latină.
Programul are la bază eforturile Start Path de pe parcursul ultimelor 18 luni, în care a asigurat suport operațional, parteneriate și investiții pentru peste 40 startup-uri care ajută la dezvoltarea noii generații de soluții pentru comerț, precum Nymi, ZenCard, BillHop și Gone.

Start Path Global a fost conceput, de asemenea, având ca prioritate startup-urile: mai exact, nu este nevoie ca un startup să se relocheze, nu presupune costuri de capital, facilitează accesul imediat către peste 60 de experți MasterCard, permite realizarea de proiecte pilot cu MasterCard sau clienți ai MasterCard și acordă drepturi depline asupra oricărei proprietăți intelectuale dezvoltate în cadrul programului.
Pe măsură ce Start Path se extinde pe plan internațional, startup-urile vor beneficia și de acces la Start Path Partners, un grup de peste 20 de companii de top din domeniile bancar, comercial și tehnologic, precum Rakuten, Samsung Card, TSYS, Target, Bank of Montreal și Santander InnoVentures. Programul Start Path Partners a fost creat pentru a le oferi unor clienți MasterCard selectați cu atenție, o prezentare în avanpremieră a unor tehnologii unice, și pentru a le asigura startup-urilor acces direct la aceste companii, pentru a-și testa soluțiile.

La fiecare trei luni, MasterCard Start Path va recruta o nouă grupă de startup-uri, care să demareze programul virtual de șase luni. Pentru a vă înscrie, accesați pagina www.startpath.com. Programul este disponibil tuturor startup-urilor din afara Statelor Unite, care îndeplinesc următoarele criterii:
-Soluții deja implementate pe piață;
-Echipă stabilă și experimentată;
-Vizarea unor oportunități considerabile în sectoarele retail și tehnologie financiară;
-Demonstrarea avantajelor față de competitori;
-Securizarea recentă a unei investiții Seed sau Seria A.

Până la 18 startup-uri vor fi invitate să își prezinte soluțiile adaptate pentru comerț în fața echipei MasterCard Start Path în Londra, pe 27 și 28 octombrie 2015. Între șase și opt companii vor fi selecționate pentru viitoarea promoție globală, ale cărei cursuri vor debuta la începutul lunii noiembrie. Membrii acestei viitoare clase vor fi de asemenea invitați să participe la primul Summit Start Path Global Partner, care va avea loc în Berlin, între 16 și 17 noiembrie, unde aceștia vor avea ocazia să intre în legătură cu parteneri de viitor ai Start Path, precum și cu lideri de opinie din industrie.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite