Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Enterprise Applications >> Business Process Management >> Stiri si comunicate

HEX IT isi extinde portofoliul de solutii prin preluarea Enterprise Concept

23 Septembrie 2015



Integratorul de aplicații Hex IT anunță preluarea integrală a Enterprise Concept, care activeaza în piața de BPM (Business Process Management) din România, inclusiv a birourilor pe care compania le deține în București, Cluj și Iași, în Republica Moldova, dar și în Germania. Prin această preluare, Hex IT își extinde portofoliul de soluții destinat optimizării proceselor de business ale clienților săi.

„Reunite, echipele Hex IT și Enterprise Concept numără acum peste 50 de consultanți, programatori și ingineri IT certificați în consultanța de business (de ex. Six Sigma, Lean etc.) și diverse tehnologii, constituind astfel un pol important de consultanță BPM și IT pentru mediul enterprise și cel al companiilor medii private. Portofoliul nostru de clienți include companii mari, din multiple industrii, precum Arabesque, Agricover, Carrefour, Mega Image, AD Pharma, Volksbank, Groupama, McDonalds, Volksbank, Vodafone, Allianz și alții. Preluarea Enterprise Concept ne încurajează să ne stabilim obiective ambițioase de business și în 2016, cifra estimată de afaceri fiind de aproximativ 2 milioane de euro. Din dorința de perfecționare continuă am inaugurat de curând și un centru de suport în București, în care utilizăm aplicațiile proprii Help Desk și Ticketing, asigurând mentenanță și suport profesionist pentru clienții noștri. Vrem să oferim companiilor partenere un nivel de profitabilitate cât mai ridicat, iar acest target poate fi atins fie prin generarea de reduceri de costuri la nivelul proceselor de business, fie prin implementarea de aplicații cu impact în creșterea veniturilor”, a declarat Radu Voicu, CEO al Hex IT și Enterprise Concept.

George Crețu, fondatorul Enterprise Concept va rămâne în continuare alături de Enterprise Concept, în calitate de Business Management Consultant.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite