Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Mobile >> Stiri si comunicate

Allview lanseaza doua smartphone-uri 4G Dual Mode

23 Septembrie 2015Allview lanseazaE4siE4 Lite, doua noi smartphone-uri din gama E. Acestea au un design elegant, datorat ramei de metal si display-ului IPS HD construit cu ajutorul tehnologiei ON-CELL. Ambele device-uri sunt Dual SIM si ofera multiple modalitati de a ramane mereu conectat, oferind posibilitatea de navigare la viteze 4G, de pana la 150 Mbps, device-urile fiind Dual Mode, compatibile atat cu standardul FDD cat si TDD.

Noul smartphone E4 are integrate un procesor Octa Core cu frecventa de 1,3GHz si o solutie grafica Mali T720, pentru un plus de performanta. Smartphone-ul are 2 GB memorie RAM si 16 GB memorie Flash, ce poate fi extinsa cu pana la 32 GB adaugand un card microSD.
Noul E4 Lite, versiunea mai accesibila, are integrate un procesor Quad Core cu frecventa de 1,3GHz si o solutie grafica Mali T720. Smartphone-ul are 1 GB memorie RAM si 8 GB memorie Flash, ce poate fi extinsa cu pana la 32 GB adaugand un card microSD. Ambele device-uri ruleaza Android 5.1. Lollipop ceea ce inseamna ca dispun de un UI familiar, utilizarea lor fiind foarte facila.

Ambele dispozitive dispun de doua camere foto, una principala de 13 MP cu autofocus cu filtru UV, respectiv una frontala de 5 MP cu un numar impresionant de functii:Gesture shot, Face beauty, Panorama, HDR, Geotagging, Face detection, Smile Shot, etc.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite