Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

Maguay va organiza No Time for Downtime, editia 2015

23 Septembrie 2015



Maguay va organiza pe 1 octombrie 2015 la JW Marriott Hotel evenimentul anual No Time For Downtime, dedicat echipamentelor si infrastructurii critice pentru siguranta organizatiilor.

In cadrul evenimentului, Maguay a prezentat, an de an, alaturi de partenerii sai, tehnologii noi si solutii de infrastructura critica, reunind totodata, la cea de-a XII-a editie, peste 230 de specialisti si manageri IT interesati de noutatile si tendintele momentului si ale anilor urmatori.

Evenimentul No Time for Downtime s-a bucurat inca de la inceput de sprijinul celor mai importanti generatori de tehnologie la nivel mondial, editia din acest an avandu-i alaturi pe Intel, Oracle, SAP, Symantec Veritas, Fortinet, Nexenta, Promise si VMware.

In cadrul No Time for Downtime 2015 vor fi prezentate solutii informatice pentru optimizarea infrastructurii organizatiilor si subiecte de actualitate precum: hybrid cloud (mix intre cloud public si privat), Software Defined Infrastructure, solutii de securitate, virtualizare, HPC si procesare paralela, stocare, back-up si arhivare.

Evenimentul va fi structurat in doua sectiuni: prezentari, care vor fi sustinute de Maguay si partenerii sai, unde vor fi descrise tehnologii si solutii de interes si showcase, in cadrul caruia specialistii si partenerii Maguay vor sustine o serie de demonstratii live relevante privind perfomantele pe care le pot atinge solutiile expuse.
No Time for Downtime este un eveniment dedicat infrastructurilor critice si se adreseaza in primul rand specialistilor IT din Romania. Accesul se face pe baza de invitatie si nu presupune nicio taxa de paticipare. Pentru a solicita o invitatie, accesati www.NTFD.ro.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite