Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Konica Minolta lanseaza echipamentele office color bizhub C308 si bizhub C368

23 Septembrie 2015Konica Minolta lansează bizhub C308 și bizhub C368, echipamente office color care aduc îmbunătățiri modelelor anterioare echivalente din seria echipamentelor color bizhub. Noile multifuncționale color oferă o calitate sporită, productivitate și fiabilitate, adresând astfel o gamă variată de cerințe de afaceri, dar concentrându-se în mod special pe mobilitatea angajaților. Printre caracteristicile cheie ale noilor echipamente se numără printarea mobilă, managementul echipamentului, suport cloud și o platformă unică pentru soluțiile Konica Minolta.

bizhub C308 și bizhub C368 sunt foarte ușor de operat datorită panoului de comandă cu ecran tactil mobil. Tehnologia Near Field Communication (NFC) încorporată permite utilizatorilor să își asocieze dispozitivele mobile pentru o autentificare ușoară. Astfel, operațiunile de printare și scanare se pot realiza doar prin intermediul dispozitivelor mobile, fără utilizarea unui PC. Mai mult, panoul și driverul de printare pot fi personalizate pentru fiecare utilizator în parte, în funcție de nevoi și cerințe, astfel încât activitățile de printare, copiere și scanare să fie rapide și eficiente. În același timp, administratorii IT beneficiază de integrarea simplă a echipamentelor în rețea, ceea ce le ușurează și le eficientizează munca.

Konica Minolta PageScope Mobile App oferă, de asemenea, posibilitatea de a crește mobilitatea generală a personalului. Profitând de acestă aplicație de mobil, care este disponibilă gratuit, utilizatorii își pot conecta telefoanele inteligente și tabletele la bizhub C308 sau bizhub C368, pentru a printa direct de pe dispozitivele mobile sau pentru a scana direct pe acestea, de oriunde.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite