Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> Servicii >> Stiri si comunicate

GECAD NET devine primul partener Platinum din Romania al Kaspersky Lab

23 Septembrie 2015



Kaspersky Lab a desemnat GECAD NET primul partener Platinum in Romania. Compania GECAD NET este un furnizor de servicii IT integrate cu o experienta de peste 20 de ani pe piata, iar prin intermediul programului de parteneriat, Kaspersky Lab asigura acces la intreaga sa expertiza in domeniul solutiilor de securitate si ofera instrumente eficiente de vanzare si marketing pentru abordarea optimizata a clientilor.

La randul lor, partenerii Kaspersky Lab asigura o prezenta locala prin intermediul careia clientii au acces direct la ultimele tehnologii si la expertiza companiei. Reteaua vasta de parteneri, extinsa la nivel global, permite clientilor sa consulte specialistii Kaspersky si sa beneficieze de servicii complementare, oriunde s-ar afla.
Parteneriatul cu Kaspersky Lab reflecta importanta pe care GECAD NET o acorda securitatii datelor. In contextul multiplicarii numarului amenintarilor la siguranta datelor pentru utilizatorii individuali, dar mai ales pentru companii, GECAD NET urmareste sa protejeze fara compromisuri informatiile si infrastructura IT a clientilor sai.

Cele patru niveluri de cooperare oferite de programele Kaspersky Lab reflecta nivelul de expertiza a partenerului si gradul lui de colaborare. Treapta de baza a programului este Registered Partner, care implica accesul la serviciile si instrumentele de lucru esentiale. Urmatoarele niveluri sunt Silver, Gold si Platinum Partner; fiecare treapta presupune o gama de servicii si solutii de securitate mai larga si un suport sporit din partea expertilor Kaspersky Lab.
Kaspersky Lab acorda statutul Platinum partenerilor care sunt angajati in atingerea obiectivelor de venituri, oferind servicii excelente pentru clienti, si care dau dovada de abilitati tehnice superioare.
GECAD NET are incheiate parteneriate cu unii dintre cei ai mari producatori de software, printre care Microsoft LSP Partner, Adobe Gold Partner si Autodesk Gold Partner.
Potrivit estimarilor jucatorilor din piata de securitate, companiile si utilizatorii individuali cheltuie anual aproximativ 10 milioane de dolari pe produse dedicate protectiei datelor.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite