Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> Altele >> Stiri si comunicate

ATEN International a castigat un premiu la Red Dot Award 2015

23 Septembrie 2015



ELKOTech Romania anunta castigarea de catre ATEN International a prestigiosului premiu Red Dot Award 2015.
Premiul a fost acordat pentru interfata grafica a seriei de switch-uri Video Matrix (VM) Seamless, aceasta fiind apreciata de catre membri juriului Red Dot pentru usurinta in folosire, rapiditate, scalabilitate si stabilitate.
Dezvoltata ca urmare a cerintelor venite din partea utilizatorilor, seria de switch-uri VM Seamless include solutii A/V profesionale. Interfata intuitiva permite reducerea gradului de complexitate asociat configurarii si controlului video wall-urilor si a sistemelor de digital signage.

De cele mai multe ori, atunci cand se realizeaza un plan de creare si configurare a unui video wall sunt intampinate probleme la nivel de relationare intre procesul de configurare, instalare si design-ul cerut de client. Cu ajutorul seriei ATEN VM, integratorul de sisteme are acum la dispozitie o interfata care il ajuta sa finalizeze procesul de creare si instalare, prin generarea si afisarea unor simulari automate ce respecta conditiile tehnice introduse. Simularile includ informatii precum: layout, grosime margini, conectica si pozitie.

Interfata seriei de switch-uri VM Seamless Switch dispune, de asemenea, si de un modul dedicat utilizatorilor ce nu au experienta in lucrul cu video wall-uri sau cu solutii de digital signage. Prin intermediul acestuia, utilizatorii pot accesa video wall-urile de la distanta, fiind necesare un laptop, un iPad sau o tableta si o conexiune la Internet. In total pot fi create 32 de profiluri, care pot fi programate sa fie afisate la anumite intervale orare.

Seria VM Seamless Switch include patru modele, VM5808H, VM5404H, VM1600 și VM6404H, toate incluzand interfata premiata.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite