Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

WD lanseaza noul sistem de operare My Cloud OS 3

23 Septembrie 2015



WD, o companie a Western Digital, anunta lansarea a numeroase produse si servicii noi dedicate seriei My Cloud. Printre cele mai importante lansari se numara: sistemul de operare My Cloud OS 3, un nou Software Developer Kit si solutia de stocare NAS My Cloud Mirror cu doua hard disk-uri.

WD My Cloud OS 3 are o interfata intuitiva care ofera utilizatorilor un control complet al datelor stocate si posibilitatea de a realiza sincronizari rapid si sigur. Noul sistem de operare se adreseaza dispozitivelor WD NAS.
Sistemul de operare My Cloud OS 3 integreaza noi caracteristici foto si video, disponibile prin intermediul portalului MyCloud.com si aplicatiei My Cloud Albums. MyCloud.com ofera utilizatorilor acces la dispozitivul propriu My Cloud de oriunde, oricand, prin intermediul unei interfete web intuitive. Website-ul integreaza si un modul de vizualizare online a fotografiilor si clipurilor video salvate. Aplicatia My Cloud Albums este disponibila din luna septembrie a acestui an, prin descarcare de pe iTunes si Google Play. Aceasta permite oricarui utilizator de dispozitiv WD NAS cu My Cloud OS 3 sa trimita un link de acces catre un anumit director sau album catre prieteni sau familie.
My Cloud OS 3 integreaza si functia WD Sync, ce permite realizarea de sicronizari multiple intre PC-uri si notebook-uri, utilizatorii avand siguranta ca toate datele lor sunt accesibile de la distanta. Noul sistem de operare permite utilizatorilor sa realizeze back-up-ul fotografiilor realizate cu smartphone-uri si tablete, avand la dispozitie si un modul de transfer care permite mutarea lor definitiva pe dispozitivul My Cloud. Sistemul de operare include suport pentru Chromebook si Chromecast.

Cu acest prilej, WD anunta si lansarea My Cloud Device SDK (Software Development Kit) si My Cloud API (Application Programming Interface), care permit dezvoltatorilor sa programeze noi module de extensie aplicabile ecosistemului My Cloud. My Cloud Device SDK se bazeaza pe platforma deschisa Docker.
Suplimentar upgrade-urilor de software, WD a lansat si o noua versiune de My Cloud Mirror, un dispozitiv NAS ce detine integrate doua unitati de stocare configurate in RAID 1. Asfel, continutul este stocat pe una dintre unitati, cea de-a doua fiind folosita pentru realizare de back-up in timp real. Noul My Cloud Mirror foloseste ca sistem de operare My Cloud OS 3, are un procesor imbunatatit si dispune de 512MB RAM.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite