Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

Xerox in cadranul de lideri al Gartner 2015 pentru externalizarea proceselor de business

24 Septembrie 2015



Pentru al saselea an consecutiv, Xerox se numara printre liderii din raportul anual al firmei de cercetare Gartner pentru externalizarea proceselor de business din finante si contabilitate.

Cadranul de lideri al Gartner ofera informatii cu privire la directia si maturitatea pietei si evalueaza companiile din punct de vedere al viziunii si al abilitatii de implementare.

Potrivit raportului, “liderii din cadran inregistreaza rezultate bune, au o viziune clara asupra directiei pietei si isi sustin in mod activ pozitia de lideri prin dezvoltarea de competente. De asemenea, liderii din cadran au o intelegere superioara a pietei, o baza globala de clienti, o retea extinsa de centre la nivel mondial, cu o buna distributie si cu servicii in multiple limbi straine. In plus, acestia asigura servicii complete de finante si contabilitate, de la cele tranzactionale, la cele complexe, au oferte de vanzari inovatoare, bine marketate si comunicate si inteleg nevoile clientilor si conditiile actuale ale pietei.”

De aproape 20 de ani, Xerox administreaza procesele de business din finante, contabilitate si achizitii. Prin intermediul celor aproximativ 7.400 de specialisti in finante si contabilitate, care lucreaza in 19 centre BPO din intreaga lume, Xerox sprijina peste 200 de clienti din domenii de activitate diverse, printre care se numara industria producatoare, retail, banking, sanatate si aparatul guvernamental.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite