Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Notebooks >> Stiri si comunicate

Toshiba imbunatateste setul de caracteristici de pe modelele existente

24 Septembrie 2015Toshiba Europe a anuntat o serie de update-uri de performanta pentru o parte din modelele sale existente, inclusiv adaugarea de noi procesoare Intel Core din generatia a 6-a pe Satellite P50-C si Satellite P50t-C. De la pornire mai rapida, la timpi de raspuns mai buni, intreaga gama Toshiba de laptopuri multimedia si de gaming beneficiaza de imbunatatiri pentru a oferi utilizatorilor cea mai buna performanta disponibila. In plus, Satellite Radius 11 si CL10-C beneficiaza atat de imbunatatiri ale procesoarelor, cat si de un nou design.

Satellite P50-C si modelul cu ecran tactil P50t-C vor fi imbunatatite prin adaugarea unui nou procesor din generatia a 6-a, Intel Core i7-6700HQ, oferind astfel performanta adaptiva excelenta cu ajutorul functiilor inteligente ce asigura automat viteza de procesare sporita, atunci cand este nevoie, multumita tehnologiei Intel Turbo Boost. Cu functia de overclocking pornita, acesta ofera, de asemenea, posibilitatea de a seta specificatiile sistemului, in functie de preferintele utilizatorului. Echipata cu grafica NVIDIA GeForce GTX 950M cu tehnologie CUDA si NVIDIA Optimus plus suport dual SSD/HDDt, seria Satellite P50-C ofera performante puternice, indiferent de activitate.

Creata pentru entuziastii multimedia si gameri, seria Satellite P50-C ofera optiunea de a alege intre ecrane de 39.6 cm (15.6”) cu rezolutie Ultra HD 4K – cu calibrare a culorilor certificata de Chroma Tune – HD sau Full HD. Audio de inalta calitate este oferit prin intermediul difuzoarelor stereo harman kardon incorporate, oferind utilizatorilor o experienta de divertisment captivanta. Conectivitatea a fost de asemenea imbunatatita cu un slot pentru card SD ce suporta acum UHS-II pentru transfer mai rapid de date.

Adaugarea noilor placi grafice AMD Radeon R9 M365X cu tehnologie AMD Enduro pe Satellite P70-B si pe Qosmio X70-B ofera utilizatorilor posibilitatea de a rula programe multiple si de a maximiza experintele de gaming si multimedia.

Convertibilul Satellite Radius 11 si CL10-C vor beneficia, de asemenea, de procesoare upgradate prin adaugarea de Intel Celeron N3050 sau Pentium N3700 pentru performanta fluida si multi-tasking usor. Acestea vor oferi si o durata de viata a bateriei crescuta pana la 7 ore, pentru a beneficia de posibilitatea de a lucra intreaga zi, fara a fi nevoie de reincarcare.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite