Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Diverse >> Stiri si comunicate

SAPPHIRE a anuntat un nou model din seria gaming SAPPHIRE NITRO

24 Septembrie 2015SAPPHIRE a anunțat un nou model din seria gaming SAPPHIRE NITRO, ce oferă un raport echilibrat ȋntre caracteristicile high end și prețul de achiziție pentru majoritatea gamerilor. Noua placă se bazează arhitectura internă GCN de la AMD și beneficiază de un set de caracteristici ce include suport pentru cele ma noi sisteme de operare ȋn timp ce ȋși păstrează caracterul gaming ideal.

Dezvoltată pentru mediul online de gaming, SAPPHIRE NITRO R7 360 este un upgrade ideal pentru sisteme dotate cu versiuni de plăci grafice mai vechi sau cu nucleu graphic integrat ce nu oferă suport pentru noile display-uri. Pentru un preț modest, utilizatorul beneficiază de suport complet DirectX 12 și Windows 10, oferind avantaje semnificative de performanță cât și caracteristici avansate AMD FreeSync, pentru o imagistică clară ȋn sesiunile de gaming. SAPPHIRE NITRO R7 360 deține toate caracteristicile high-end bazate pe arhitectura GCN, inclusiv AMD TrueAudio technology pentru o redare realistă a sunetului, cât și AMD Image quality enhancement, AMD HD Media accelerator și AMD PowerTune pentru performanțe optime, chiar și suport pentru AMD VSR (Virtual Super Resolution) și FRTC (Frame Rate Target Control).

SAPPHIRE NITRO R7 360 primește 2 GB memorie GDDR5 cu frecvențe de 1625MHz (6.5GB/s efectivi) și un nucleu GCN ce dezvoltă 768 procesoare stream la 1060 MHz. Cu un Index de performanță SAPPHIRE raportat la 1 placa grafică aduce o experiență excelentă pentru gaming-ul online cât și pentru utilizarea zilnică. Este construită pe PCB cu dimensiuni reduse de numai 170mm ce facilitează instalarea ȋn orice carcasă inclusiv șasiuri ITX iar răcirea se bazează pe un cooler single fan.

Acest model oferă AMD Eyefinity pentru configurații multi-screen de până la 3 monitoare. Placa este CrossFire ready pentru peformanțe accelerate prin utilizarea mai multor plăci grafice pe o placă de bază cu suport CrossFire ce permite upgrade-uri viitoare fără a fi necesare cabluri de interconectare fiind utilizată interfața PCI-Express.
AMD APP acceleration este ȋncă o aplicație disponibilă pentru performanțe ȋmbunătățite ȋntr-o gamă largă de aplicații ce utiliează capacități de procesare stream și specificații hardware oferite de arhitectura GCN. Aplicațiile tipice include codare și decodare video, compresie și multiplexing pentru distribuție media, gaming și conferințe video. APP acceleration poate ȋn același timp să ȋmbunătățească sarcini precum browsing-ul, aplicațiile Office și compresie fișiere cu un software specific acestui tip de sarcină.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite