Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Enterprise Applications >> ERP >> Stiri si comunicate

BITSoftware anunta noi functionalitati pentru platforma ERP & CRM SocrateCloud

24 Septembrie 2015Această nouă versiune vine în primul rând cu îmbunătățiri în zona de lucru cu proiecte pentru companiile din domeniul construcțiilor, prin integrarea cu aplicații specifice de devizare, răspunzând întregului areal de analiză a profitabilității pe proiect. SocrateCloud permite gestiunea întregii activități a companiilor din construcții, de la aprovizionare, stocuri, mijloace fixe, trezorerie, managementul parcului auto și mică mecanizare, necesarul de forță de muncă și până la pontarea angajaților. În plus, disponibilitatea platformei ERP în cloud permite lucrul în sistem din orice șantier.

De asemenea, au fost introduse funcționalități specifice pentru firmele care activează în distribuție și logistică sau pentru firmele producătoare cu rețea proprie de distribuție și depozitare. SocrateCloud este acum 100% pregatit pentru a răspunde firmelor din distribuție, care doresc să integreze și să automatizeze toate procesele și canalele de distribuție, cu funcționalităti care acoperă de la aprovizionare, optimizarea stocurilor și depozitelor, gestiunea comenzilor și vânzărilor, optimizarea livrării, controlul prețurilor, marjelor și discounturilor, gestiune financiară și contabilă, gestiunea serviciilor până la analize și raportări specifice industriei.
SocrateCloud pentru distribuție include o platformă de e-Commerce B2B, pentru comunicare între furnizori și clienți, aceștia putând plasa comenzi online, urmări starea comenzilor, a facturilor, a produselor care sunt pe stoc și pot afla noutăti despre produse.
O soluție specializată de gestiune a depozitelor dezvoltată pe platforma SocrateCloud asigură managementul complet și automat al operațiunilor de depozitare, oferind trasabilitate completă, reguli personalizate, ghidare în timp real a utilizatorilor și vizualizare 3D a locațiilor din depozit.

Noua versiune SocrateCloud vine cu noutăți și în zona de vânzări, trezorerie, contabilitate, mijloace fixe, aducând un plus de eficiență în utilizarea aplicației și ajutând în reducerea substanțială a timpul de operare și a costurilor de deținere.
SocrateCloud rulează acum şi pe IE 11 și Microsoft Edge, cele mai noi versiuni de Internet Explorer.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite