Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Enterprise Applications >> ERP >> Stiri si comunicate

Sage X3 este disponibila si in cloud

24 Septembrie 2015Soluția software de business management Sage X3, lansată în această vară în SUA, Canada și Marea Britanie, este de acum disponibilă și la nivel global pe infrastructura de tip cloud. Astfel, companiile mijlocii au acces la noul software, cunoscut anterior sub denumirea de Sage ERP X3, care le oferă cele mai bune soluții de business management. Sage X3 le permite companiilor să folosească cele mai complexe operațiuni de management cu scopul de a atinge un nivel mai ridicat de performanță.

Sage X3 le dă posibilitatea companiilor care sunt în căutarea unui sistem funcțional de business management să-și controleze mai bine departamentele: financiar, distribuție și producție, dar și operațiunile internaționale, fără ca celelalte soluții din cloud să-i afecteze funcționalitatea. Fiind disponibil pe această infrastructură, software-ul are capacitatea de a oferi securitate și performanță chiar și pentru cele mai exigente companii.

Sage X3 se poate adapta oricărei companii, indiferent de nevoi și de strategiile IT pe care aceasta le are. Clienții pot, de asemenea, să implementeze software-ul pe infrastructura dorită, în cloud sau chiar pe o infrastructură certificată Sage găzduită de parteneri și care oferă acces universal la resursele lor de management pe Web și pe telefonul mobil.Tags: ERP, cloud, Sage, Sage X3

Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite