Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> Financiar-Bancar >> Stiri si comunicate

Parteneriat Libra Internet Bank si MasterCard

28 Septembrie 2015



MasterCard a încheiat un parteneriat cu Libra Internet Bank pentru integrarea serviciului MasterPass în cadrul Wallet LibraPay, un portofel electronic disponibil atât pentru platformele mobile, cât și pentru varianta web. Prin intermediul noului serviciu oferit de Libra Internet Bank, utilizatorii wallet-ului pot efectua plăți electronice în rețeaua globală de acceptare MasterPass, care cuprinde mai mult de un sfert de milion de comercianți din întreaga lume.

Wallet LibraPay este un portofel „virtual” compatibil cu Android și iOS, lansat recent de Libra Internet Bank, care simplifică experiența la plată la toți comercianții parteneri ai Libra Internet Bank. În același timp, Wallet LibraPay asigură acces neîntrerupt la istoricul tranzacțiilor efectuate, unificând plata facturilor și a cumpărăturilor în aceeași aplicație, într-un mod convenabil și respectând cele mai noi standarde de siguranță.

Prin integrarea MasterPass, Wallet LibraPay simplifică și fluidizează experiența de plată a consumatorilor la comercianții MasterPass™ din mediul online și mobil, facilitând transferul securizat al informațiilor de plată și livrare dintre portofelul digital și procesatorii comercianților. Astfel, prin selectarea opțiunii „Cumpără cu MasterPass” ca metodă de efectuare a checkout-ului, utilizatorii nu mai trebuie să introducă informațiile de card și adresă pentru fiecare cumpărătură realizată online sau pe mobil, acestea fiind transmise securizat de Wallet LibraPay prin intermediul MasterPass. Serviciul MasterPass va fi disponibil în portofelul digital LibraPay în trimestrul I al 2016.

O altă functionalitate pe care Libra Internet Bank o va include în portofelul său digital este cea de transfer de bani person-to-person (P2P). Prin încorporarea serviciului MasterCard MoneySend, utilizatorii portofelului vor putea realiza transferuri de bani într-un mod sigur și eficient către orice card MasterCard sau Maestro emis în România, direct din aplicația mobilă Wallet LibraPay. Această nouă funcționalitate asigură o experiență comodă și sigură, pentru transferurile de bani P2P domestice, oriunde și oricând, banii fiind primiți direct în contul de card al destinatarului, în maximum 30 de minute. Serviciul MoneySend va fi disponibil în portofelul digital LibraPay Wallet până la finalul anului 2015.

MasterPass este prezent în 24 de țări la nivel internațional, iar în ultimele șase luni, tranzacțiile prin MasterPass în Europa au înregistrat o creștere medie lunară de 40%, demonstrând satisfacția și încrederea utilizatorilor faţă de acest produs. Totodată, prin simplificarea acestui proces, este anticipat un efect pozitiv și la nivelul comercianților, în ceea ce privește reducerea procentajului de abandon al coșului de cumpărături, la momentul procesării plății.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite