Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Networking >> Stiri si comunicate

Axis lanseaza AXIS Guard Suite

01 Octombrie 2015



Axis anunta lansarea AXIS Guard Suite, o serie de aplicatii de analiza video care permit transformarea camerelor de supraveghere Axis in sisteme de securitate inteligente. Suita se adreseaza sistemelor de supraveghere instalate in centrele comerciale, industriale, cladiri, zone publice si spatii de interior, spatii ce necesita un numar mic sau mediu de camere.

Suita completeaza gama de produse software dezvoltate de Axis ce pot fi integrate cu succes in AXIS Camera Station, un sistem de video management (VMS) dedicat produselor de retea Axis.
AXIS Guard Suite reprezinta solutia optima pentru sistemele de supraveghere folosite in zone cu trafic redus, magazine retail care sunt deschise noaptea, birouri, parcari sau alte spatii ce nu dispun de agenti de paza. In toate aceste scenarii isi dovedeste utilitatea modulul de detectare si interpretare al miscarii integrat de AXIS Guard. In plus, sunt disponibile si alte caracteristici de detectie, prin intermediul Axis Application Development Partners.

Suita AXIS Guard ofera o detectie performanta, procesul de analiza fiind realizat direct in stream-ul video necompresat furnizat de camera. De asemenea, solutia foloseste tehnologia AXIS False Alarm Filtering, ce are rolul de a creste eficienta si de a reduce necesarul de banda prin eliminarea elementelor perturbatoare.

Suita AXIS Guard este compusa din trei module:
- AXIS Motion Guard: Modulul de detectie al miscarilor (parcari, santiere de constructii);
- AXIS Fence Guard: Modulul de detectie al incercarilor de sabotaj sau de escaladare de garduri pentru a patrunde intr-o zona protejata;
- AXIS Loitering Guard: Modulul de detectie al comportamentelor suspicioase in zone semi-publice, unde vagabondajul poate deveni o problema de securitate.

AXIS Guard Suite a fost dezvoltata pentru a fi simplu de folosit. Aplicatiile pot fi descarcate direct din galeria AXIS Camera Application Platform (ACAP), fiind usor de instalat si configurat. Interfata grafica este intuitiva, cu optiuni de configurare multiple. Modulul de instalare este compus din cinci pasi, care indruma utilizatorii in procesul de calibrare, de setare a zonelor de supraveghere, de selectare a filtrelor si a profilelor.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite