Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> Financiar-Bancar >> Stiri si comunicate

BCR modifica tariful de comisioane pentru conturi curente si tranzactii

01 Octombrie 2015Incepand cu 1 octombrie 2015, Banca Comercială Română (BCR) elimină comisioanele de retragere numerar şi interogare sold la ATM-urile BCR prin cardurile de debit, plăţile intrabancare în lei şi valută prin Click 24 şi Touch 24Banking, pentru persoane fizice.

Noua ofertă de cont curent încurajează operațiunile prin intermediul canalelor alternative și vine cu o serie de modificări în zona comisioanelor încasate pentru retragerile de numerar de la ghişeu şi de la ATM-urile altor bănci, dar şi pentru plăţile intra & interbancare la ghişeele băncii.
Modificarea comisioanelor pentru operaţiunile de cont curent este etapa premergătoare lansării noului cont curent cu costuri zero si a pachetelor de cont curent, lansare programată pentru începutul lunii decembrie 2015.

Clienţii BCR vor beneficia, de o ofertă simplificată de pachete de cont curent şi de servicii la preţuri competitive, iar BCR continuă să optimizeze procesele de deschidere de conturi în unităţile bancare. Astfel, începând cu luna decembrie a acestui an, un client va putea să îşi deschidă un nou cont curent cu card de debit ataşat, emis instant, în mai puţin de 10 minute.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite