Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Mobile >> Stiri si comunicate

Allview lanseaza X2 Soul Lite

01 Octombrie 2015Allview a lansat X2 Soul Lite, un smartphone accesibil din gama Soul. Device-ul Dual SIM oferă multiple posibilități de conectivitate, navigare la viteze 4G de până la 150 Mbps și compatibilitate cu standardul FDD.

Noul smartphone X2 Soul Lite are integrate un procesor Quad-Core cu frecvența de 1,3GHz și o soluție grafică Mali T720 pentru un plus de performanță și rulează sistemul de operare Android 5.0, Lollipop. Smartphone-ul are memorie RAM de 1 GB și 16 GB memorie Flash, ce poate fi extinsă prin adăugarea unui card microSD de până la 128 GB.

Camera principală de 8 MP cu Autofocus și Led Flash a nouluiX2 Soul Lite dispune de funcțiile multiple cu care clienții Allview s-au familiarizat.Gesture shot, Face beauty, Smile ShotsiMulti Anglereprezintă numai o parte dintre acestea, iar pentru realizarea celor mai impresionante autoportrete device-ul dispune de o camerăfrontală de 5 MP. Utilizatorii au posibilitatea de a realiza filmări Full HDcu rezoluție de 1080p și 30fps.

X2 Soul Lite este ușor de utilizat, deoarece poate fi controlat printr-o serie de gesturi simple. Device-ul poate fi pornit printr-o dublă atingere a display-ului și permite accesul direct în diferite aplicații desenând o literă pe ecranul blocat. De asemenea, smartphone-ul are un sistem de iluminare inteligentă, util in momentele în care utilizatorul dorește să se relaxeze citind. Device-ul detectează privirea îndreptată către ecran și îl menține pornit, iar atunci când utilizatorul nu mai privește ecranul, acesta intra automat în stand-by. Ușurința în utilizare se datorează și sistemului de operare Android 5.0, Lollipop și a temelor personalizate Allview.

Device-ul dispune de un player audio cu un design modern care asigură sunete de calitate datorită sistemului DTS. Bateria de 2400mAh oferă cu până la 25% mai multă autonomie în comparație cu cel mai des utilizate baterii de smartphone-uri. Astfel, utilizatorii pot beneficia de până la 240 de ore în stand-by și până la 625 de minute de convorbire.

X2 Soul Lite dispune, la fel ca și ultimile device-uri din gama Soul, de funcția Chameleon. Aceasta va transforma interfața device-ului într-una nouă de fiecare dată. Funcția adaptează culorile din mediul înconjurător și transpune realitatea în meniul telefonului. Astfel, utilizatorii pot beneficia de teme personalizate și adaptate preferințelor lor.

X2 Soul Lite este disponibil pe baza de precomandă la prețul de 699 lei, livrările începând din data de 12 octombrie 2015.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite