Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

Veritas sprijina companiile sa valorifice puterea informatiilor din mediul de business

07 Octombrie 2015



Symantec Corp. a anunțat recent inițierea unui acord definitiv pentru vânzarea companiei de management al informației din cadrul grupului, cunoscută sub numele de Veritas, către un grup de investitori condus de The Carlyle Group, împreună cu GIC, fondul de investiții suveran al statului Singapore, și alți co-investitori, pentru suma de 8 miliarde de dolari cash. Tranzacția este planificată să se finalizeze până la 1 ianuarie 2016 în toate țările unde compania este operațională.

Soluțiile Veritas sunt disponibile în România din anul 2000 și, începând cu anul viitor, vor fi reprezentate și vândute pe plan local de către o echipă dedicată, prin intermediul lanțului de parteneri al companiei. În următorii ani, acționarii vor continua să investească în dezvoltarea operațiunilor Veritas în România şi la nivel regional.

„Tranzacția aduce valoare Veritas prin experiența vastă a The Carlyle Group în dezvoltarea organizațiilor, asigurând totodată companiei resursele financiare necesare pentru extinderea operațiunilor și creșterea cotei de piață la nivel regional. În același timp, expertiza amplă a Veritas în domeniul soluţiilor de ultimă generaţie pentru gestionarea datelor, precum şi experienţa semnificativă în industria software consolidează strategia de dezvoltare pentru următorii ani în România și în regiune”, a declarat Vasile Aniculăesei, Territory Manager Veritas.

Volumul de date creşte cu o viteză uluitoare, iar informația se răspândește în servere, cloud şi hipervizoare din întreaga lume. Creşterea necontrolată a datelor este costisitoare în mediul de afaceri şi poate pune în pericol securitatea acestora. Astfel, produsele Veritas permit organizaţiilor să recunoască valoarea propriilor informaţii, pentru a-şi atinge obiectivele mai rapid şi mai eficient. În România, există oportunităţi majore de dezvoltare în domeniile adresate de Veritas prin portofoliul amplu de soluţii al companiei pentru managementul şi guvernanţa informaţiilor, menit să sprijine clienţii din România să valorifice puterea informaţiilor pe platforme locale şi în cloud.

„În prezent, furnizăm pe plan local întreaga gamă de produse Veritas pentru managementul și securitatea informaţiilor deținute de companiile din România, iar începând din această toamnă vom introduce şi produse din portofoliul de soluții dedicate de backup al companiei. Astfel, vom continua să sprijinim organizaţiile din România să devină mai competitive și să utilizeze datele în avantajul lor, având la dispoziție suita vastă de soluții de business oferite de Veritas”, a declarat Vasile Aniculăesei.

Veritas furnizează soluţii pentru 86% dintre companiile incluse în topul Fortune 500. În România, soluțiile Veritas oferă organizaţiilor oportunitatea de a recunoaşte informaţiile cu adevărat importante, de a le proteja și menține disponibilitatea continuă pentru utilizarea la nivel operațional, pentru a-şi putea realiza obiectivele mai rapid, mai eficient şi la costuri reduse. Soluțiile Veritas sunt oferite în România și în regiune ca urmare a investițiilor ample ale companiei în resurse tehnice și de vânzări, precum și într-un centru regional de vânzări prin telefon aflat în București. Rețeaua de revânzare a companiei cuprinde peste 200 de parteneri activi, printre care integratori de sisteme, parteneri specializaţi sau parteneri globali şi regionali.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite