Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

BITSoftware prezinta SocrateCloud la IMWorld 2015

07 Octombrie 2015



In zilele de 7 si 8 octombrie BITSoftware va fi prezenta pentru al 3-lea an consecutiv la IMWorld, cea mai mare expo-conferinta pentru solutii IT si digitale din Romania, care va avea loc la Romexpo Pavilionul Central.

BITSoftware va prezenta si discuta despre ultimele noutati legate de solutiile de business ale companiei:
- SocrateCloud - platforma deschisa de business care permite companiilor sa utilizeze o functionalitate completa ERP & CRM & BI, motoare de business pentru automatizarea proceselor si sa dezvolte rapid aplicatii personalizate.
- SocrateBI - soluţia de business intelligence de ultima generatie ce se adreseaza companiilor de orice marime care doresc sa aiba un sistem integrat de raportare, analiza si notificare.
- BPWise - solutia integrata de planificare de business, utilizata pentru automatizarea inchiderii de luna contabila si pentru realizarea unui raport de venituri si cheltuieli (P&L) la nivelul cel mai detaliat, dar si pentru planificare si bugetare.
- GoogleApps for Work - suita de aplicatii cloud, care va ajuta sa va conectati in echipa, sa lucrati de oriunde, de pe orice dispozitiv. BITSoftware este reseller autorizat.
- eFront - platforma de e-learning ce se adapteaza oricaror nevoi si preferinte si ofera metode de invatare eficiente. BITSoftware este reseller autorizat.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite