Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Diverse >> Stiri si comunicate

AMD lansează noile procesoare PRO A-Series

07 Octombrie 2015AMD lansează noua gamă de procesoare desktop și notebook AMD PRO A-Series (denumite anterior cu numele de cod „Carrizo PRO” și „Godavari PRO”) pentru volume mari de lucru. Acestea oferă performanțe îmbunătățite, fiabilitate și noi oportunități în mediul afacerilor fiind proiectate pentru noul Microsoft Windows 10. Noile procesoare fac posibilă de asemenea apariția primelor notebook-uri proiectate special pentru Windows 10.

Pentru întreprinderile mici și mijlocii, fără instrumente de management implementate, AMD introduce Control Center AMD PRO, un concept unic pentru configurarea intuitivă a sistemului. Noul AMD PRO Control Center permite întreprinderilor mici și mijlocii să gestioneze rapid și ușor puterea sistemelor AMD la locul de muncă. Acesta include caracteristici cheie, precum Energy Saver AMD, PC Health Center, Blocker USB și Wireless Display.

Procesoarele pentru dispozitive mobile AMD A-Series PRO oferă o arhitectură APU caracterizată prin durata lungă de viață a bateriei, putere și eficiența optimizată pentru a satisface cerințele în schimbare provenite din mediul întreprinderilor mici și mijlocii.

Seria de procesoare desktop AMD PRO A-Series oferă compatibilitate extinsă pentru opțiuni multiple de upgrade și mai multe oportunități de configurații. Procesoarele desktop AMD PRO sunt potrivite pentru fluxurile de lucru cu aplicații grafice intensive prin includerea premiatelor cipuri grafice AMD Radeon. Cu suport pentru AMD Quick Stream PRO, noile procesoare AMD PRO elimină practic lag-ul din aplicațiile sensibile cum ar fi cele VoIP sau streaming video. AMD Quick Stream PRO utilizează un mecanism integrat inteligent pentru a identifica și aloca mai multă lățime de bandă pentru aplicații cu importanță ridicată de business.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite