Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Networking >> Stiri si comunicate

Axis lanseaza camera dome

07 Octombrie 2015Axis Communications anunta extinderea seriei AXIS M30 cu o noua camera de retea, AXIS M3037-PVE. Modelul este de tip mini dome, rezistent la actiunile de vandalism, ce poate fi folosit cu succes pentru monitorizarea 24/7. Senzorul poate capta imagini panoramice, iar microfonul integrat si suportul pentru difuzor permit realizarea unei comunicari audio bidirectionale.
AXIS M3037-PVE ofera utilizatorilor o supraveghere panoramica multi-megapixel de calitate, senzorul reusind sa acopere 360°, in cazul in care instalarea se face pe tavan, 270°, in cazul in care instalarea se face in coltul camerei, respectiv 180° in cazul in care instalarea se face utilizand unul dintre peretii laterali. Camera are un design compact si este livrata clientilor finali cu focalizarea deja realizata din fabrica. Alimentarea se realizeaza prin intermediului unui port Ethernet, tehnologia Power over Ethernet (PoE) asigurand o instalare rapida si usoara.

Modelul este ideal pentru instalarile in care este nevoie de o comunicare audio, precum hoteluri, boutique-uri, restaurante sau cladiri de birouri. AXIS M3037-PVE suporta protocolul Session Initiation Protocol (SIP) ce permite integrarea cu sistemele de telefonie IP. Astfel, operatorii vor putea sa comunice cu persoanele ce se afla in proximitatea camerei, in mod direct prin intermediul sistemului IP Phone. Camera suporta de asemenea AXIS Camera Application Platform (ACAP) si AXIS Video Hosting System si interfete de programare deschise ce permit integrarea de software, inclusiv VAPIX si ONVIF.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite