Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

Preturi mai mici la solutiile Adobe

07 Octombrie 2015



Compania GECAD NET a fost desemnată recent primul Partener Gold Adobe din țară. Reducerea costurilor de licențiere este principalul beneficiu pe care îl poate oferi un partener Adobe Gold. Astfel, pentru un proiect mai amplu costurile cu licențierea pot scădea cu până la 20%.

„Pentru un client GECAD NET, acest nou parteneriat se traduce limpede în îmbunătățirea raportului calitate-preț. El va plăti bani mai puțini pentru licențe, dar în același timp va primi consultanță de cea mai bună calitate, dovedită oficial, pentru a-și alege și a-și implementa soluțiile care să-l ajute să-și transforme o afacere care merge bine într-una care merge excelent”, adaugă Cristian Herghelegiu, CEO GECAD NET.
În cursul anului trecut, vânzările de licențe Adobe au crescut cu 50-60% față de 2013, iar în acest an GECAD NET așteaptă o evoluție similară, Adobe fiind printre producătorii la care licențierea se face pe bază de subscripție sau abonament.

Deși GECAD NET ajută la gestionarea unor proiecte de foarte mare amploare, aceasta abordare nu exclude atenția pentru proiecte mai puțin complexe. Acest model de licențiere este foarte avantajos pentru companiile mici sau start-up-uri deoarece nu este necesară o investiție inițială mare și oferă mai multă flexibilitate.
În modelul de licențiere pe bază de abonament, clientul, spre exemplu o agenție de publicitate, poate adăuga sau micșora numărul de licențe în funcție de proiectele pe care le are contractate și va putea astfel bugeta mult mai corect achiziția de aplicații pentru grafică.

Rețeaua globală de parteneri Adobe are patru niveluri de parteneriate: Registered, Certified, Gold și Platinum. GECAD NET comercializează licențe Adobe atât direct, prin intermediul echipei sale de vânzări, cât și online, prin www.gecadshop.ro.
Aceasta calitate de partener Gold Adobe a fost obținută la numai câteva zile, după ce GECAD NET devenise și Partener Platinum Kaspersky, fiind totodată prima și singura companie care se bucură de acest statut în România.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite