Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Mobile >> Stiri si comunicate

iPhone 6S si iPhone 6S Plus se lanseaza in AFI Palace Cotroceni

08 Octombrie 2015



Prezentate pentru prima dată la conferința organizată de Apple în San Francisco la începutul lunii trecute, noile modele iPhone 6S și iPhone 6S Plus ajung și în România sâptâmâna aceasta.
Cu un design subțire, materiale rezistente, precum și tehnologia de ultimă generație 3D Touch, modelele sunt cele mai avansate din gama lansată de Apple până în prezent. Toți iubitorii brandului care au așteptat cu nerăbdare lansarea telefoanelor la noi în țară vor putea să le găsească în magazinul iSTYLE din AFI Palace Cotroceni, în seara de joi spre vineri, la miezul nopții. Astfel până la ora 3:00 dimineața, acestea vor putea fi testate, dar și achiziționate la prețuri speciale cu ocazia lansării. Modelul de 16 GB al iPhone 6S va fi găsit cu prețuri începând de la 3,499 lei, în timp ce iPhone 6S Plus de 16 GB va putea fi cumpărat cu suma de 3,999 lei.

În plus, vineri de la orele 23:30, până la 2:00 dimineața și magazinul Arsis Vodafone din AFI Palace Cotroceni își va aștepta clienții cu cele mai noi modele de Iphone.
„Ne bucurăm să fim gazda unui eveniment atât de așteptat de pasionații de tehnologie și de iubitorii telefoanelor iPhone. Sperăm ca ora târzie să nu fie un impediment și îi așteptăm pe toți cei care vor să descopere inovațiile aduse de Apple, în AFI Palace Cotroceni”, a declarat Aura Dinu, Director de Marketing, AFI Palace Cotroceni.
Organizatorii au pregătit pentru evenimentul de lansare și alte surprize pentru cei care își vor achiziționa dispozitivele în seara evenimentului.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite