Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Cloud Computing >> Evenimente >> Stiri si comunicate

Bittnet Systems aduce conceptul AWSome Day la Bucuresti

08 Octombrie 2015Bittnet Systems, liderul pietei de training IT din Romania, in parteneriat cu Amazon Web Services (AWS), lider global al pietei de servicii cloud, organizeaza la Bucuresti primul eveniment AWSome Day din adedicat inginerilor si managerilor din industria IT&C interesati de tehnologiile de tip cloud.

Evenimentul va avea loc marti, 13 octombrie, incepand cu ora 08:30, la Hotel Novotel din Capitala. Potrivit organizatorilor, sunt asteptati peste 250 de participanti. AWSome Day Bucuresti face parte dintr-un maraton dedicat specialistilor in cloud, Cluj fiind al doilea oras din Romania in care utilizatorii vor putea interactiona cu trainerii AWS.
„Exista tot mai mult interes pentru tehnologiile de tip cloud, atat de vitale pentru utilizatorii si companiile din intreaga lume. Alaturi de partenerii de la Amazon, vom vorbi despre aceste servicii, parte a functionarii majoritatii business-urilor de astazi”, a declarat Mihai Logofatu, CEO al Bittnet Systems.

Florin Sandu, Regional Account Manager al AWS, si Mihai Logofatu, CEO al Bittnet Systems, vor tine discursuri in cadrul evenimentului. Totodata, Sebastien Stormacq, trainer la Amazon, va vorbi despre serviciile si aplicatiile AWS cloud, modul in care acestea se administreaza, precum si avantajele utilizarii lor. Participantii vor afla mai multe informatii despre AWS si vor discuta cu specialistii Bittnet despre oportunitatile de certificare AWS.
Participarea la AWSome Day este gratuita. Cei care vor sa participe se pot inscrie online pe site-ul evenimentului: http://www.bittnetsystems.ro/awsome-day.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite