Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> Financiar-Bancar >> Stiri si comunicate

MasterPass va fi integrat in portofelul electronic ZebraPay Wallet

08 Octombrie 2015



Platforma digitală MasterPass va fi integrată în noul portofel electronic ZebraPay Wallet. Parteneriatul dintre Mastercard și ZebraPay va facilita accesul utilizatorilor la o modalitate modernă de plată a facturilor și cumpărăturilor online prin intermediul unei singure aplicații, pentru o experiență de plată îmbunătățită. Astfel, consumatorii vor avea acces la rețeaua de peste un sfert de milion de comercianți din întreaga lume care accepta MasterPass. Portofelul ZebraPay va fi disponibil în primul trimestru al 2016.

ZebraPay Wallet este un portofel digital, dezvoltat de ZebraPay în colaborare cu elvețienii de la Smartlink. Prin intermediul aplicatiei, clienții ZebraPay vor putea avea acces la toate serviciile disponibile pe terminalele ZebraPay și, în plus, vor putea face plăți prin MasterPass. Oriunde vor găsi opțiunea de plată, „Cumpără cu MasterPass”, clienții ZebraPay vor putea plăti simplu, fără a mai fi nevoie de introducerea datelor cardului, acestea fiind stocate într-un mediu securizat și certificat în acest sens. În același timp, prin intermediul portofelului digital ZebraPay, consumatorii vor avea acces imediat la informațiile lor și la istoricul de tranzacții, acestea fiind stocate în cadrul aplicației.

Un alt serviciu nou și inovator care va fi disponibil în portofelul digital ZebraPay va fi transferul de bani person-to-person (P2P), valabil pentru clienții aflați pe teritoriul României. Această nouă funcționalitate garantează o experiență simplificată și convenabilă pentru trimiteri rapide de bani, direct din aplicație.

MasterPass este disponibil in prezent în 24 de țări din jurul lumii, înregistrând o creștere medie lunară a tranzacțiilor în Europa de 40%, în ultimele șase luni.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite