Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Mobile >> Stiri si comunicate

Toshiba reintroduce garantia No Matter What

08 Octombrie 2015



Toshiba Europe anunta relansarea garantiei No Matter What, o oferta care confera un plus de siguranta in cazul unor evenimente neasteptate si nedorite. Disponibila gratuit la achizitionarea laptopurilor de consum, garantia No Matter What de la Toshiba asigura o acoperire cuprinzatoare pentru aproape orice eventualitate.

Constand in cinci elemente diferite ce includ extinderea garantiei standard la trei ani si protectie impotriva distrugerilor accidentale, furt, pierderea datelor si o licenta McAfee LiveSafe pentru primul an, aceasta garantie asigura consumatorilor securitate sporita pentru noul lor dispozitiv. Garantia No Matter What este disponibila doar in anumite tari europene incepand cu 1 octombrie 2015 pana la 31 martie 2016 si necesita inregistrare in termen de 14 zile de la achizitionare, pentru a fi eligibil. Romania se afla pe lista tarilor în care garantia Toshiba este disponibila.

Laptopurile Toshiba sunt renumite pentru fiabilitatea lor, cu toate acestea, cu Garantia No Matter What, clientii sunt asigurati ca, in cazul aparitiei unor probleme improbabile la PC-ul lor, vor putea beneficia de o garantie internationala extinsa la 3 ani, in locul celei standard care ofera doar doi ani.
Asigurarea impotriva daunelor accidentale reprezinta cel mai linistitor aspect al acestei garantii, data fiind mobilitatea PC-urilor in ziua de astazi si potentialul risc de accidente ce se pot intampla cand ne aflam in miscare. Chiar daca utilizatorii isi scapa laptopul in mijlocul unei zile foarte aglomerate sau varsa cafea pe tastatura din greseala, Garantia No Matter What acopera aceste lucruri si asigura inlocuirea sau repararea oricarui laptop eligibil care a fost obiectul unei distrugeri accidentale.

Pentru cei care utilizeaza laptopurile in spatii publice sau in calatorii, riscul de furt nu poate fi ignorat. In cazul nedorit al furtului, utilizatorii Toshiba care si-au inregistrat dispozitivul pentru Garantia No Matter What vor fi eligibili pentru o inlocuire gratuita a laptopului, fie cu acelasi model sau cu unul echivalent modelului detinut.

Deseori laptopurile reprezinta spatiul de stocare a amintirilor digitale. Hard-disk-urile pot fi umplute cu videoclipuri si fotografii de familie valoaroase, precum si cu continut multimedia cum ar fi filme si muzica - astfel ca o defectiune la HDD are toate sansele sa fie dezastruoasa. Prin intermediul Garantiei No Matter What, Toshiba va inlocui hard-disk-urile defecte si va face tot posibilul sa recupereze datele afectate.
Garantia No Matter What nu este numai despre reparatia distrugerilor aparute dupa un incident. Toshiba ofera, de asemenea, o licenta McAfee LiveSafe pentru un an celor care se inregistreaza. Acest lucru confera un plus de siguranta pentru datele si identitatea utilizatorilor, asigurandu-i ca dispozitivul lor este protejat de malware, spyware, programe nedorite si multe altele. McAfee LiveSafe ofera si protectie anti-spam si control parental, oferind o reasigurare sporita intregii familii.

Clientii care au achizitionat un laptop eligibil incepand cu 1 octombrie 2015 se pot inregistra pentru Garantia No Matter What pe www.nomatterwhatguarantee.com



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite