Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> Altele >> Stiri si comunicate

Noua platforma Intel IoT pentru lucruri mai inteligente si mai conectate

09 Noiembrie 2015



Intel Corporation a anunțat o nouă platformă Intel IoT și noi produse hardware și software ca parte a eforturilor de a construi cea mai largă ofertă în sectorul Internet of Things (IoT). Platforma include două arhitecturi de referință și un portofoliu de produse de la Intel și ecosistem pentru a se adresa nevoilor din acest sector. Produsele au la bază noi procesoare Intel Quark pentru IoT, sisteme de operare simple și gratuite cu o suită cloud de la Wind River, precum și capabilități de analiză, toate dedicate construirii și securizării soluțiilor inteligente și conectate.

“În prezent, Intel își întărește poziția în sectorul IoT și continuă să ofere un set complet de produse cu un ecosistem puternic pentru a se adresa oportunităților din acest domeniu”, a declarat Doug Davis, Vicepreședinte Senior IoT Group, Intel. “Intel le permite utilizatorilor să se conecteze mai ușor, și în cloud, cu noile procesoare Intel Quark și cu microcontrolerele Wind River”, a adăugat el.

Intel colaborează cu companii din mai multe segmente de piață. Levi Strauss & Co., în colaborare cu Intel, a implementat un sistem pentru platforma Intel® IoT dedicat inventarului în trei dintre magazinele companiei. Mecanismul permite magazinelor Levi să monitorizeze stocul mai ușor, făcând inventarul mai eficient, astfel încât atunci când clientul caută o anumită pereche de jeanși, aceasta să fie pe raft.

Nouă platformă de referință Intel IoT pentru lucruri inteligente și conectate este creată pentru a permite ecosistemului Intel să dezvolte, să securizeze și să integreze lucruri inteligente. Platforma aduce un instrument pentru oferirea de soluții pe piață mai rapid prin reducerea complexității și definirea modului prin care device-urile inteligente se vor conecta în mod sigur și vor partaja date în cloud. Prima companie care a anunțat soluții bazate pe noua platformă Intel este SAP. Compania va dezvolta produse IoT proprii pentru sectorul enterprise cu platforma Intel și SAP HANA Cloud.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite