Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Securitate >> Stiri si comunicate

OPTEX anunta disponibilitatea in Romania a senzorului REDSCAN

09 Noiembrie 2015



REDSCAN este un senzor laser premiat, care poate detecta oameni, obiecte si vehicule cu raza maxima de 30 m. Acesta poate analiza marimea, viteza de deplasare si distanta fata de senzor a obiectelor sau a persoanelor urmarite si poate activa camerele de supraveghere si alte sistemele de securitate.
Senzorul poate fi folosit intr-o arie larga de scenarii, putand fi integrat in sisteme ce au rolul de prevenire a accidentelor produse pe trecerile la nivel cu calea ferata, sau in solutii ce au drept scop detectarea actiunilor de vagabondaj sau securizarea locuintelor.

Fiind un produs dedicat in primul rand protejarii persoanelor si nu bunurilor, REDSCAN nu inlocuieste solutiile radar. Senzorul OPTEX are rolul de a proteja pietonii si biciclistii care traverseaza sinele de calea ferata si care, dintr-un motiv sau altul, raman blocati intre bariere.
In 2015, OPTEX REDSCAN a fost ales de catre un integrator din Marea Britanie pentru a fi elementul principal al unui sistem de securitate dedicat zonelor de trecere la nivel cu calea ferata din Regat. Solutia fost comandata de catre Network Rail, companie cunoscuta anterior sub numele de Railtrack.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite